Hogyan léphetek tovább?
Figyelt kérdés
Van valaki aki fontos számomra,de valószínűleg többet nem láthatom. Pár éve ismertük meg egymást, jól elbeszélgettünk, mondhatni jó baráti kapcsolat alakult ki,és nemrég megint találkoztunk,de már több hónapja nem láttam. Hát gondoltam írok neki hátha van kedve találkozni,de lerázott és csak halogatja a dolgot. Igazából nem tudom eldönteni h tényleg szánna rá időt vagy csak lepattintós duma. Kedves, önzetlen, segítőkész embernek ismertem meg, talán ez volt a legmegnyerőbb tulajdonsága, viszont mostmár egyenesen bunkón viselkedett velem. Ennek ellenére nem tudok rá haragudni, se gyűlölni őt, rosszul esik amit csinál. El akarom felejteni, de állandóan ő jár az eszemben. Mit tehetnék??2016. jún. 24. 22:06
1/2 anonim válasza:
Ismerkedj meg más emberekkel. Ha akad szimpi köztük, akkor majd rajta jár az eszed.
2/2 anonim válasza:
Beszélj vele nyíltan.
Ha kell segítség, írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!