Szerintetek melyik a "jobb" barátság?
Ahogy leírtad az első esett így egyértelműen jobbnak tűnik. Nem vitáznak, és számíthatnak egymásra.
De azért azt nem fejtetted ki, hogy azért nem vitáznak, mert olyan jól megvannak, vagy csak a felszín alá söprik, és nem erőlködnek a másikért, ha gond van. Mert akkor azok inkább csak bulihaverok.
A második esetben is megvan a logika. Bár minden apróságon hajbakapni, hát nem tudom.
Megkérdezhetem, hogy épp a két oldal között őrlődsz, (kicsit mint én), vagy csak kíváncsiság?
Inkább az első típusú barátság, mert akkor ugye nincs harag.
Ha nincs harag, akkor nincs vita, vagy fordítva..
Tehát a legjobb barátság az amikor nincs benne se vita, se harag se veszekedés szerintem :)
Nálunk vannak veszekedések,viták,félre értések vagy bánom is én minek hívjuk :D de azért nem sűrűn. Eléggé különbözőek vagyunk legjobb barátnőmmel.Lehet ezért is vannak ezek. Időnként veszekedés után pár napig nem beszélünk,de igazából ennyi.
Legutóbb decemberben vesztem vele össze,de nagyon.
Azóta minden oké,mondjuk nem találkozunk túl sűrűn,ez nekünk jó. Mikor sülve főve együtt vagyunk,akkor idővel tuti veszekedés lesz a vége :D
De amúgy mindig mindent megtudunk beszélni és változtatunk rajta!!
Nekem volt olyan barátnőm akivel nem veszekedtünk,de olyan semmilyen barátság volt az.Inkább már inkább vmi haver féle.
Legjobb barátnőmet kihúztam nem egyszer a kakiból és ő is engem,ott vagyunk egymásnak mindig! Szóval veszekedünk,de amúgy minden oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!