Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek melyik a "jobb"...

Szerintetek melyik a "jobb" barátság?

Figyelt kérdés
Hogyha a "résztvevők" egyáltalán nem vitatkoznak egymással és akármennyi idő is telik el úgy, hogy nem beszélnek, nem távolodnak el egymástól, mindig tudják, hogy számíthatnak a másikra. Vagy pedig ha nagyon sűrűn előfordul veszekedés, akár sértődés a legapróbb dolgokon is és azután napokig (vagy hetekig) nem beszélnek egymással, mert haragban vannak? Én úgy gondolom, hogy a veszekedés annak a jele, hogy fontosak egymásnak és enélkül nem "igazi" egy kapcsolat, viszont mégis nagyon hálás vagyok, amiért vannak olyan barátaim, mint amit először leírtam. Nektek mi a véleményetek erről?
2016. jún. 23. 14:25
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ahogy leírtad az első esett így egyértelműen jobbnak tűnik. Nem vitáznak, és számíthatnak egymásra.

De azért azt nem fejtetted ki, hogy azért nem vitáznak, mert olyan jól megvannak, vagy csak a felszín alá söprik, és nem erőlködnek a másikért, ha gond van. Mert akkor azok inkább csak bulihaverok.

A második esetben is megvan a logika. Bár minden apróságon hajbakapni, hát nem tudom.

Megkérdezhetem, hogy épp a két oldal között őrlődsz, (kicsit mint én), vagy csak kíváncsiság?

2016. jún. 23. 17:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább az első típusú barátság, mert akkor ugye nincs harag.

Ha nincs harag, akkor nincs vita, vagy fordítva..

Tehát a legjobb barátság az amikor nincs benne se vita, se harag se veszekedés szerintem :)

2016. jún. 23. 19:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem. Egyébként azért nem veszekedünk, mert nincs miért. Vagyis az egyikkel olyanon kapunk össze, amit a másikkal figyelembe se veszünk.
2016. jún. 23. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk vannak veszekedések,viták,félre értések vagy bánom is én minek hívjuk :D de azért nem sűrűn. Eléggé különbözőek vagyunk legjobb barátnőmmel.Lehet ezért is vannak ezek. Időnként veszekedés után pár napig nem beszélünk,de igazából ennyi.

Legutóbb decemberben vesztem vele össze,de nagyon.

Azóta minden oké,mondjuk nem találkozunk túl sűrűn,ez nekünk jó. Mikor sülve főve együtt vagyunk,akkor idővel tuti veszekedés lesz a vége :D

De amúgy mindig mindent megtudunk beszélni és változtatunk rajta!!

Nekem volt olyan barátnőm akivel nem veszekedtünk,de olyan semmilyen barátság volt az.Inkább már inkább vmi haver féle.

Legjobb barátnőmet kihúztam nem egyszer a kakiból és ő is engem,ott vagyunk egymásnak mindig! Szóval veszekedünk,de amúgy minden oké :)

2016. jún. 24. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!