Ti nem érzitek azt, hogy csak akkor ír vagy hív valaki, ha kell neki valami? Ez nem zavar benneteket?
Figyelt kérdés
Úgynevezett barátokra gondolok. Néha csak azért kérdezik meg, hogy hogy vagyok, hogy aztán rátérhessenek a lényegre.2016. jún. 22. 13:50
1/17 anonim válasza:
Szerencsére nem ilyen barátaim vannak.
2/17 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Felhív, hogy hogy vagyok. Erre még a válaszom sem igazán érdekli, rögtön mondja a magáét.
4/17 Inessential válasza:
Nekem csak 2.3 ilyen ismerősöm van.
6/17 anonim válasza:
Én már nem lepődöm meg, ha ilyen van. :D
7/17 anonim válasza:
Vannak ilyen ismerőseim és rokonaim is, nem izgatom magam miattuk. Volt, akit csúnyán koptattam le, mert elegem volt a lejmolásból, de többnyire békén hagynak.
8/17 anonim válasza:
nekem rengeteg ilyen ismerősöm van, 5 évig nem beszélünk aztán felhív mi a helyzet, tudok-e segíteni, stb...
9/17 anonim válasza:
8-as vagyok de persze sosem segítek
10/17 anonim válasza:
Én, örülök, ha azért hívnak, mert az pénzt jelent. Élethez meg pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!