Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet a legjobban új...

Hogy lehet a legjobban új barátokat találni/szerezni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy teljesen itt vagyok egyedül és már felemészt a magány.... Ha valami táncórára megyek vagy hasonló szabadidő központba akkor is azt látom hogy mindenki csak oda megy edzeni és "rohan" haza. Mi lehet ilyenkor csinálni? Van itt olyan, aki hasonló helyzetbe volt mégis talált magának társaságot? Persze olyan barátokra gondolok, aki nem csak számítógépezni akarnak, meg van bennük még egy kis lendület...
2016. jún. 11. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzetben vagy. Fiú vagy lány vagy? Bp. vagy vidék?
2016. jún. 11. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Lány, nagyobb városban.
2016. jún. 11. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok, bár társaságot részben találtam, aki azért erőteljesen számítógépezős, így nem az igazi. De itt is megfigyelhető, hogy mégha el is járnak társaságba az emberek, dolguk végeztével rohannak tovább, szabadidő nulla, pedig csinálhatnának maguknak.

21/F

2016. jún. 11. 19:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú. :(

És ezeket hogy találtad?

2016. jún. 11. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
mármint ezeket az embereket.
2016. jún. 11. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy emberről van szó igazából. Első évben egy középiskolába kerültünk, csak nem is vettük észre egymást,csak az utolsó 1 hónapban beszélgettünk unalmunkban, aztán mivel hasonlóan ő sem társasági lény, ezért megtanultunk programozni, és eljárunk néha biciklizni.

És csak remélem, hogy nem így indul a mélykockaság :D

2016. jún. 11. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el egyedül valami érdekeset, és majd csatlakoznak hozzád. Vagy agilityzz, ha van rá lehetőséged. Remek sport, sok ráérő ember, jó közösség, stb. Szervezz kerékpártúrákat jó helyekre fészbukon, vagy járj ki egy horgásztóhoz, folyóhoz, ismerkedj horgászokkal. Ők sem a gép előtt ülnek.
2016. jún. 11. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem eddigi tapasztalataim alapján : munkahely.

Legjobb barátnőmet is munkahelyen ismertem meg, lassan 3 éve már. Azóta rengeteg melóhelyem volt,persze ez nem olyan jó,de viszont sok emberrel ismerkedtem meg. Most új helyre kerültem ismételten velem egykorú kollégáim vannak. Alakulóban van még egy barátnő,úgy érzem :)

Amúgy sport,vmi hobbi,tánc,kutyázás stb ahol hasonló érdeklődésű emberekkel lehet olyan helyen érdemes :)

2016. jún. 11. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!