Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti szoktatok neten barátkozni?

Ti szoktatok neten barátkozni?

Figyelt kérdés
Én régebben sok baràtot összeszedtem netről de egyikkel se talàlkoztam és nem is fogok..màr unom őket szóval nagy bunkóság lenne ha mindenhonnan letiltanám őket ?
2016. jún. 10. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Az igen. Még az is, ha törölnéd őket. De az nem baj, ha nem beszélsz velük. Én is szépen lekoptattam őket, csak nagy ritkán beszélek velük.
2016. jún. 10. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt sok innen de mást eggyikkel sem beszélek
2016. jún. 10. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Engem keresnek is rendszeresen..de hogy minek ...
2016. jún. 10. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

attol fugg, hogy mennyire vagy veluk kozeli ismerettsegben. ha nem annyira tartjatok a kapcsolatot, akkor is kifejezetten bunkosag le is tiltani, szerintem boven eleg, ha csak siman nem irsz vissza.

egyebkent en "szoktam" baratkozni, ez mondjuk annyit takar, hogy van egy jo baratnom innen , a gyakorirol.

meg sosem talalkoztunk, es bar orszagok valasztanak el minket, jo kapcsolatunk van, napi szinten beszelunk.

( o mo-n el, en nem)

2016. jún. 10. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Te nagyon el vagy veszve a fogalmakkal.

Hogy nevezhetsz valakit barátodnak, amikor sosem találkoztál velük és le is akarod őket tiltani?

Ezt időpazarlásnak hívják, nem másnak.

2016. jún. 10. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!