Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék egy régi barátho...

Hogyan tudnék egy régi baráthoz újra közelebb kerülni érzelmileg? Hogy tudnám vele helyre hozni a régi barátságot?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkeresed és találkozol vele. De ha ő nem keres akkor lehet hogy ő nem akarja hogy felelevenedjen a barátság.
2016. jún. 7. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsit részletesebben leírnád,úgy pontosabb választ lehetne adni így csak találgatni lehet a helyzetek közül.
2016. jún. 7. 20:03
 3/3 Bossszi válasza:
Szia, hát itt azt kéne tudni miért ment tönkre. Kezdeményezni kell, és ha lehetőség van kettesben valami programot csinálni. Éreztetni kell, hogy fontos személy számunkra. Az első lépés mindíg nehéz. Én már veszítettem így el valakit, mert túl makacs és dacos voltam. És pokoli volt rájönni, hogy idegenek lettünk egymásnak. Én csak szurkolni tudok, hogy rendbe jöjjön minden.
2016. jún. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!