Hogyan razzam le az egyik haveromat? (Tobbi lent )
Szeretnek tisztazni dolgokat. Sikerult "lerazni" de elnezest kell kernem a pontatlan leiras miatt..
Tehat ez a gyerek nem a baratom hanem egy osztalytarsam aki rajtam log. Vannak mas baratai de mindig en illetve a barataim korul forog. Mi rendesek vagyunk vele ,de persze ereztetjuk, hogy nem akarunk ennel szorosabb kapcsolatot. A mamlasz kifejezest ugy ertem , hogy mindenki az osztalyban idegesitonek tartja. Szeretjuk, de allandoan hiperaktiv illetve mindenfele hulyeseget mond ,egyszeruen nem tud komoly lenni. Volt ra pelda ,hogy rosszul lett valaki es meg azon is viccelodott.. Azert aksrtam lerazni mert nem szerettem volna ,hogy tonkretegye a bulinkat illetve ,hogy ne idegesitsen (nem csak engem amint mar mondtam mindenkit) az ok amiert nem akarom megbantani az egyszeru. Nagyon joszivu es kedves amit ertekelek benne de egyszerien nem birom 15 percnel tovabb a jelenletet mert mindenen hulyeskedik. Az interneten nepszeruve valt videokbol idez (monika show , mi folyik itt gyongyoson, stb.) es MINDENKIT idegesit. Ezert akartam lerazni, de nem megbantani. Ezt a kommentet azert irtam, mert nehany valasz ugy allitott be engem mintha egy nagyon rossz ember lennek. Nyilvan ez nem a valaszolok hibaja hanem az enyem a pontotlan leiras miatt. Koszonom az eddigi valaszokat. Szep estet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!