Az igaz, hogy Budapesten a Gubacsi útnál futattják a prostikat?
Kemikál Zrt. budapesti értékesítési központ
Cím:
Budapest, 1097 Budapest, Tagló utca 11-13.
Ez idáig rendben van.
Csak az autós felvétel máshol nincs rendben.
Én is takarítok jó pár éve. Igen laza vállalkozókkal is dolgoztam. De mindig a munkahelyre voltam rendelve.
Nem azt gondolom, hogy éppen prostinak akarják beállítani az ismerősödet, de ilyen munkaadói hozzáállás azért igen fura.
Ez elég furcsa. Biztos,hogy nem mennék el.
Nekem is volt ilyen furcsaságokban részben.
Ő nem árulta el a címet ahol kell majd dolgoznom. Meg semmi infót nem ad ki telefonon. Meg sem kérdezte van-e gyakorlatom a szakmában,meg vannak-e eszközeim. Csak sejtelmes volt plusz a telefon beszélgetés nagyon rövid volt meg olyan semmilyen,utána csak írásban kommunikáltunk.Ami furcsa is volt,bár gondoltam eléggé a technológia világában élünk így meg nem tűnt annyira furinak.
Aztán úgy volt hív majd infókkal egy pénteki napon. Majd nem hívott. Eltelt két hét. Ír egy olyat egy vasárnapi napon,hogy holnap vagyis hétfőn mennem kell dolgozni. De se azt nem tudtam, be leszek e jelentve,meg hogy mennyi lesz a fizu meg úgy igazából semmit nem tudtam az egészről csak,hogy kutyakozmetikust keresnek. Nos tudni kell,hogy normál helyeken, előbb van egy interjú,elbeszélgetést,ezt követi egy próbanyírás aztán majd utána döntenek. De ennél a nőnél ez nem így volt.
Mivel semmit nem tudtam így úgy döntöttem inkább hagyom,mert ez így nagyon furcsa és bizonytalan.
Persze lehet csak tapasztalatlan volt a nő ebben és SOS kellett ember,de akkor sem így működik ha vkit szeretnék alkalmazni.
Végül úgy döntöttem,hogy hagyom.Mivel dolgoztam és csak akkor hagytam volna ott a biztos munkahelyemet ha már a másik is biztosnak látszik. Így nem tudtam volna sehogy sem megoldani,hogy egyik napról a másikra már munkába álljak ott.
Takarítással kapcsolatban sem értem mit kell titkolózni.
Normális helyeken oda hívnak ahol lesz a munkavégzés vagy vmi irodában ahol az interjú,papírok aláírása és mi egyébbre sor kerül.
Nem kell a legrosszabbra gondolni sem,de azért túl jóra sem.
Lány ismid helyében nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!