Ha egy férfi egy másik férfi szemébe néz (farkasszemet néznek), az mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, néha beszélünk, normális meg minden de mivel magasabb beosztása van, ezért néha kicsit olyan nagyképűnek tűnik. Én próbálok mindenkivel jóban lenni, hogy gördülékenyebben menjen a munka, vele is próbálok. Aztán múltkor egyszer észrevettem hogy figyel, pár íróasztallal arrébb van a helye, belenéztem a szemébe, kissé negatív volt az arckifejezése, nagyjából 5-6 másodpercig tartotta szemkontaktust, majd elfordult. Néha olyan érzésem van, mintha nem lennék szimpatikus neki, vagy lenézne, de máskor meg tök lazán el lehet vele beszélgetni.2016. máj. 29. 12:17
1/6 anonim válasza:
Rivalizálás, a függőségi viszony eldöntésére irányuló magatartás.
2/6 anonim válasza:
Én csak akkor nézek erősen valakit ha utálok.
3/6 anonim válasza:
sekai ichi hatsukoi
ÚGYBIZONY DÁ YAOI MEGY ITT EZERREL TESSÓÓÓ
4/6 anonim válasza:
Szóval az utolsó azt akarta mondani, hogy a munkatársad meleg és bejössz neki. Én nem tudhatom ezeket a férfi dolgokat, ugyanis nő vagyok, de bevallom nekem is ez volt az első gondolatom.
5/6 A kérdező kommentje:
Az kizárt, max biszex lehet. Mert van egy koleganőnk akiért teljesen odavan, szerelmes belé.
2016. máj. 30. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!