Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem azt, hogy amikor...

Miért érzem azt, hogy amikor kimegyek szórakozni baráti körrel akkor úgy kezelnek engem, mintha nem érnék annyit mint ők?

Figyelt kérdés
Milyen okokból fordulhat elő ilyesmi? Milyen dolgok miatt szokták lekezelni az embert? Nagyon idegesítő, hogy képtelen vagyok rájönni, mivel szolgálok erre a szerepre. 28 / F
2016. máj. 28. 14:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért gondolod -hibásan!- hogy barátaid?

.

Cimbora: aki mindaddig iszik veled, míg te fizetsz;

haver: az fizet, akinek éppen van pénze, hosszabb távon kiegyenlítődik;

barát: akiért könnyebben meghalsz, mint megtaláltad.

2016. máj. 28. 22:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad jól velük, ne menj el és kész. Amit leírtál, tényleg tiniprobléma, nekem is voltak ilyen gondjaim 10-15 éve, és futottam utánuk, mert azt hittem, hogy ha nem lesznek barátaim, magányos legyek. De inkább így voltam magányos, hogy futottam utánuk... Ma már viszont nem tud ez érdekelni, ha ilyen emberek közé kerülnék, fognám magam és lelépnék valami indokkal, és nem nagyon találkoznék velük többet. De szerencsére gimi óta nem volt ilyen problémám.
2016. máj. 28. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!