Mit csináljak ha szeretnék szórakozni de nincs kivel?
Figyelt kérdés
A baráti köröm unalmas nem mennek sehova. A kedvenc fellépőim gyakran vannak a városban. De egyedül elmenni nem túl kellemes....2014. dec. 21. 02:06
2/6 anonim válasza:
Én egyedül is elmegyek, ha nincs kivel, hiszen a szórakozásért megyek elsősorban. Csak hozzáállás kérdése.
3/6 anonim válasza:
Ha van közös érdeklődési program, akkor elmegyek
4/6 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Hány éves vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
19
2014. dec. 21. 18:31
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha leírnád, hogy milyen fellépők érdekelnek, biztos lenne korod béli itt aki menne veled.
De akkor adok nem ismerkedős választ is: a koncertek (már ha te koncertet értesz fellépő alatt) facebook eseményeiben mindig van pár ember, aki egyedül megy és keres pár társat. Én is már mentem úgy koncertre, hogy 4-en voltunk, abból csak 1 embert ismertem, a másik kettő pedig senkit sem ismert a kis csipet-csapatból és jó volt így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!