Hogyan szerezzek új barátokat?
Így 36 évesen vettem észre, hogy elfogytak a barátok a következő okok miatt:
- családja lett
- külföldre költözött
- kiöregedett az együtt lógásból
- munkahely váltás miatt eltávolodott
Az a helyzet, hogy azt kell észrevennem, hogy magamra maradtam. Mindenki a környezetemben családot alapított, nekem nem jött össze a dolog. Ráadásul hiába vagyok 36 éves, szívesen eljárnék szórakozni, bandázni, stb. Valamit elbaltáztam talán?
Sok hibát elkövettem én is, mert amikor párkapcsolatban voltam, akkor hanyagoltam a barátaimat, és ez is meglátszik most. Sokszor azt hiszem már, hogy egyáltalán nincsenek barátaim, de az élet mindig bebizonyítja, hogy nincs igazam, mert a héten egy régi barát megcsinálta az adóbevallásomat, egy másikkal mozijegyek miatt találkozom, de úgy érzem, hogy ezek már felületes dolgok. Mit rontottam el? Mit tegyek?
Tarskereso oldalon keress part szerintem.
Baratokat meg uj hobbival tudsz szerezni. Csatlakozz valami kozosseghez.
Szívesen csinálom: mozi! Kerestem filmklubokat a neten, biztos én vagyok a béna, de nem találtam egyet sem. Szeretem a sportot, járok is ki meccsre. Mi a baj vele: férfi többség, a nők meg legtöbbje játékoslotyók*. Kerékpár. Tekerek, de hogy csatlakozzak egy klubhoz. Csak úgy menjek le?
Azt hiszem az is a baj, hogy túl válogatós vagyok. Barátok és lányok terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!