Hogyan szerezzek barátokat?
Nincs életem,mindig csak itthon unatkozok.Nem járok el sehiva szórakozni.Ennek két oka van:
Nem tudok és utálok táncolni meg nem szeretem az alkoholt.Meg sem bírom inni,egyszerűen olyan rossz ize van a sörnek,a bor meg mégrosszabb.Sosem voltam még buliba.Kicsit félek is a bulizástól,hogy mit tudnék ott csinálni,nem táncolok és nem is iszok.
De ez nem jó így,hovy a legnagyobb szombati programom az az,hogy elviszem a kutyát sétálni.
Egy normis barátom van,akivel tényleg el tudok menni valahova,de vele se találkozok túl gyakran.Általában elmegyünk a kondiba.Van még egy "legjobb" barátom,őt szoktam elhívni de soha sem jön el.Ő is ugyan ezt az életformát folytatja,neki sincsenek barátai,de ő nem ismeri fel,hogy nem jó ez az életmód és tenni kéne ellene.
Ki mondta, higy a bulizas az egyetlen unalomuzo tevekenyseg? Es ki mondta neked, hogy csak buliban lehet ismerkedni?
Mozdulj ki! Keress olyan hobbikat ami kore kozosseg szervezodott es csatlakozz. Pl turazok klubja. stb.
Hajra! :)
"Pl turazok klubja. stb."
Ez aztán telelesz a kérdező korosztályával, szép lányokkal.
Járj továbbra is szorgalmasan kondizni, ezen csak az idő tud változtatni :/ Hasonló helyzetben vagyok csak nekem nincs bajom az alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!