Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha valaki itt fura, egyedi...

Ha valaki itt fura, egyedi emberrel találkozik az vonzó vagy taszító számára?

Figyelt kérdés

Csak a felszínes,egysíkú emberek érdekesek,illetve könnyebb velük a társalgás?

Illetve a tökéletesen nyitott személyiségek?

Vagy van aki szeret olvasni a sorok között,kihámozni a lényeget,elmélkedni más gondolatmenetén?

Ki mit keres általában? /N/

2016. máj. 17. 10:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

# 7-es Te jó ég.- Nyílt színen vallasz nekem szerelmet...

Jaj de cukki...

A végén még elpirulok. - Remélem te is.

Igen igeen erre gondoltam.

XD -Hát nem egészen egyébként,nem a fellegekben járok,csak a kérdés része volt.

Többieknek köszönöm a választ.

2016. máj. 17. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Én teljesen nyitott vagyok, de nem szeretek beszélgetni átlagos, felszínes emberekkel. Számomra a barát barátnőjének a pasijának a testvére, és hasonló témák kikergetnek a világból... Meg sem tudok szólalni, sőt..figyelni sem vagyok képes rájuk, annyira unalmas, lényegtelen.

Akik egymással foglalkoznak egész életükben, azok a legunalmasabb , legfelszínesebb emberek.

2016. máj. 17. 14:55
 13/15 anonim válasza:

Van, bár kívülről nem látszik de itt is vki fura egyéniségkre "vadászik" (annak ellenére hogy nyitott és felületes)

15/F

És igen szeretem kihámozni a lényeget és bár nem kimondottan elmélkedem a másik gondolatmenetén hanem csak észreveszem ha vmi nem stimmel és azonnal több magyarázat eszembe jut...

2016. júl. 4. 18:42
 14/15 anonim válasza:
#12 szintén meg a hírességek meg a foci, csak elmondják egymásnak amit tudtak és igeneznek
2016. júl. 4. 18:43
 15/15 anonim válasza:

Én vagyok #13 meg #14 is csak mindig elfelejtem befejezni...

Ha vkinek van kedve skypeolni (csak chat mert szülők) írjon privit, köszi

2016. júl. 4. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!