Ha valaki itt fura, egyedi emberrel találkozik az vonzó vagy taszító számára?
Csak a felszínes,egysíkú emberek érdekesek,illetve könnyebb velük a társalgás?
Illetve a tökéletesen nyitott személyiségek?
Vagy van aki szeret olvasni a sorok között,kihámozni a lényeget,elmélkedni más gondolatmenetén?
Ki mit keres általában? /N/
# 7-es Te jó ég.- Nyílt színen vallasz nekem szerelmet...
Jaj de cukki...
A végén még elpirulok. - Remélem te is.
Igen igeen erre gondoltam.
XD -Hát nem egészen egyébként,nem a fellegekben járok,csak a kérdés része volt.
Többieknek köszönöm a választ.
Én teljesen nyitott vagyok, de nem szeretek beszélgetni átlagos, felszínes emberekkel. Számomra a barát barátnőjének a pasijának a testvére, és hasonló témák kikergetnek a világból... Meg sem tudok szólalni, sőt..figyelni sem vagyok képes rájuk, annyira unalmas, lényegtelen.
Akik egymással foglalkoznak egész életükben, azok a legunalmasabb , legfelszínesebb emberek.
Van, bár kívülről nem látszik de itt is vki fura egyéniségkre "vadászik" (annak ellenére hogy nyitott és felületes)
15/F
És igen szeretem kihámozni a lényeget és bár nem kimondottan elmélkedem a másik gondolatmenetén hanem csak észreveszem ha vmi nem stimmel és azonnal több magyarázat eszembe jut...
Én vagyok #13 meg #14 is csak mindig elfelejtem befejezni...
Ha vkinek van kedve skypeolni (csak chat mert szülők) írjon privit, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!