Gáz ha ilyen személyiség vagyok? Mit kellenne ellene tennem?
Ne hivasd meg magad sehova, először barátkozz olyanokkal, akik hasonlóak mint te. Az hogy nem tudtál kikapcsolni hétvégén mert elment az egyik nap egy rohadt nagy kamu magad fele (bocs) csak azért h amire vágysz, bulizást bemagyarázd magadnak h miért nincs... és még jó is h nincs... persze...
Az ilyen apróságokat kellene észre venned biztos sok ilyen. Nekem is voltak ilyenek, sőt biztos van is amit még nem vettem észre.
Visszatérve, olyanok társaságát keresd akik hozzád hasonlóak, nem egyik napról a másikra fognak elhívni, csak miután ténylegesen bekerültetek egymás bizalmi köreibe. Ahogy megfigyeltem úgy működik h ha már nagyon benne vagy egy társaságban, maga a társaság kezdi kényelmetlenül érezni magát h meg kéne téged is hívni, és ennyi. Utána (ha valóban annyit vállalnak be bulizás során, mint te) akkor ez rendszeressé fog válni.
Vannak akik pia nélkül buliznak, őket nem értem, vannak akik piával, és vannak akik drogokkal. Nekem a piás a szimpatikus. Ezek alapján te is be tudod határolni hogy kikkel éreznéd jól magad és hogy kikkel tudnál kialakítani egy bizalmasabb viszonyt.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!