Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy megálljon ez...

Mit tegyek hogy megálljon ez a folyamat és jobban érezhessem magam? Többi lent 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy ezt a kerdest mar mas kategoriaba is kiirtam, csak minel tobb emberhez szeretnem ha eljutna a peldam. Hogy osszefogjanak azok akik hasonlo helyzetbe kerultek es ho tamogathassuk egymast.

Eloszor is nagyon koszonom hogy elolvassatok ezt!

Eleg sulyos onertekelesi problemakkal kuzdok, a barataim mar aggodnak ertem. Az osztalyban levo emberek a fold ala dongolik az onbizalmam. Mondhatjatok ram hogy meg csak pisis 13 evesek vagyunk, de a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni. Van par lany az osztalyban, akiert mindenki odavan, facebookon tobb szaz like van a profilkepukon (ami mellesleg kifejezetten elonytelen), fotozasokra jarnak, bekepzeltek, vihognak, szinhazban szerepelnek, és nem utolso sorban gazdagok... Szoval el tudjatok kepzelni a helyzetet. Annyira kihangsulyozzak a fiuk, hogy milyem szepek, és oket majmoljak, hogy teljesen elment a maradek onbizalmam is. Egesz nap csak arra tudok gondolni hogy milyen jo lenne ha ram is figyelne valaki. Masok szerint nem vagyok csunya, vagyis azt mondjak szep vagyok, de ezek csak a baratnoim és a csaladom, akiknel tudom, hogy ez kegyes hazugsag. Sosem tetszettem meg senkinek, ok meg mar jartak nem tudom hany emberrel.

Pedig szerintem az alakommal nincs nagy baj (165 cm, 50 kg) és az arcommal sem (nincs sok pattanasom, sot, egy gyogyszeres kezelesnek hala egy sincs) csak annyi a baj, hogy szoros vagyok... És hallom hogy ezek a lanyok kibeszelnek (és fiuk)... Nem tudom elfogadni magamat, és csak ezen porgok egesz nap, hogy mit tegyek...

Valami tanacsot ha tudtok adni azt nagyon megkoszonom, hogy egy kicsit jobban tudjam erezni magam.

Koszonom, hogy elolvastatok! 13/L

2016. máj. 6. 22:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől! 
2016. máj. 28. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
én megfolytom aki beugat nekem bár nemigen szoktak csak a merészek akik nem ismernek
2016. máj. 30. 15:54
 13/15 A kérdező kommentje:
A 'fojt' szót pontos j-vel írjuk :)
2016. máj. 30. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
nem mondod
2016. máj. 31. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
59%

Már nem azért, de hányszor akarsz még erről kérdést kiirni? Szerintem nem azért irod ki állandóan, hogy "másokhoz is eljusson a példád" (wtf??..), csak azt akarod, hogy itt majd anonimba mindenki téged sztároljon, hogy te igen is jobb vagy, mint azok a csúnya, hülye ribi lányok, akik 13 évesen már nem hagyják, hogy dzsungel nőjön a lábukon, meg volt már barátjuk..

Én azt tanácsolom, hogy ne sajnáltasd magad, hanem tegyél azért, hogy ne te legyél a fekete bárány..Ezzel nem azt mondom, hogy te is kezdj el pasizni, meg viselkedj ribisen, de ilyen alap dolgokat, mint a szőrtelenités már igazán megtehetnél ennyi idősen...Mondjuk ha most kibeszélnek meg igy viselkednek veled az osztálytársaid, akkor nem hiszem, hogy egyszer legyantázod a lábad, másnap meg már puszipajtások lesztek, de ha elmész pl. egy másik suliba, vagy egy másik közösségbe, jobban jársz, ha nem az az első benyomásuk az ott lévő embereknek rólad, hogy "milyen igénytelen az a csaj".

2016. jún. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!