Mi a véleményetek azokról a lányokról akik folyamat a telefonjukat bújják?
Figyelt kérdés
Engem enyhén szólva felb**sz mert passzívak... mindenből kihúzzák magukat hogy telefonozhassanak... És most már az iskolába is elhozzák a töltőt... Mit gondoltok erről?2014. dec. 13. 19:29
1/9 anonim válasza:
Facebook függők, telefon függők. Engem is idegesítenek.
2/9 anonim válasza:
Én csak azt nem tudom hogy mit csinálnak azon ennyi ideig??? :)
3/9 anonim válasza:
Én sem tudom elképzelni, nálam a facebook napi 5 perc (belépek, látom hogy milyen sok sz@r van rajta, kilépek).
4/9 anonim válasza:
Vagy szerelmesek, és a barátjukkal beszélnek.
Én ismerek fiút is, aki non-stop beszél telefonon és lányt is. Amúgy egy szintig oké, de ne vigye túlzásba :s
5/9 anonim válasza:
engem kimondottan irritál, hogy manapság ennyien összenőttek a telefonjukkal....viszont azzal vitatkoznék, hogy ez csak lányokra igaz
7/9 anonim válasza:
És mit foglalkozol velük? Hagyd ott őket a picsba, nyomkorolják a telefont akkor, ha az az élet nekik.
8/9 A kérdező kommentje:
És mit kellene nekik mondani hogy vegyék észre magukat?!
2014. dec. 14. 11:44
9/9 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyse fogja érdekelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!