Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van rajtam kívül olyan,...

Van rajtam kívül olyan, akinek nincsenek barátai és magányos?

Figyelt kérdés

Egyetemi időből 1-2 ember még akad, de a nagy fizikai távolság miatt jobbára csak számítógépen keresztül vagy telefonon, ha beszélünk.

Iskolák után szétszéledtünk, én amúgy is kollégista voltam, messze laknak a volt osztálytársaim, évfolyamtársaim.

Ahol élek, nem sikerült új kapcsolatokat kialakítani. Sokszor, ha pl. szombat délután akárcsak végigtekerek egy utcán biciklivel, szinte embereket sem látni kint.Elég nyomasztó érzés tud lenni...

2016. máj. 2. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ènis átèrzem.. Többnyire csalódásaim vannak.. Ès elèggè ritka..szinte manapság aranyat èr az olyan aki becsülendő ès hasonlókèppen gondol dolgokat mint èn pl.. x.x

A mostani generáció..barátság ès a többi..minősíthetetlen >>

De aki szeretne írjon nyugodtan,èn szívesen ès komolyan ismerkedek. Barátság szinten..

2016. máj. 2. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet kène nèha zoknit cserèlni, nem olyan nagy dolog a ismerkedès
2016. máj. 2. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen. Szerencsére van munkahelyem és a kollegák többsége jó arc, de ettől a mindennapokban magányos vagyok. F
2016. máj. 2. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Elég elszomorító hogy ilyen környezetben élsz, ahol az emberek ennyire zárkózottak.

Nem sikerült tartós kapcsolatokat kialakítanod, így természetes hogy amint megszűnt az érdeklődési körötök, azaz egyetem, iskola, a barátság is rövidesen megszakadt.

Ha szeretnél barátokat szerezni elsőként lehetőséget kell teremts erre. Nem tisztáztad hogy jelenleg van-e munkád. Amennyiben igen, ajánlom ott ismerkedj, barátkozz.

Esetleg az is szóba jöhet hogy akik a régi ismerősök közül (egyetem, iskola) a közeledben laknak, és szimpatikusak is voltak neked, vagy legalább nem voltatok rosszban, felkeresed őket és elhívod egyet sörözni, vagy bármi más közös programra.

Kezdj közösségi sportba, járj szórakozni.

Ha úgy érzed egyedül nem tudsz változtatni, ami nem szégyen, mert rengetegen vannak hasonló helyzetben, akkor ajánlom keress fel egy szakembert.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. máj. 2. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Nincsenek barataim.

Neha hianyzik, de osszessegeben nem.

Nem kellenek a pletykak, a versengesek, a ki mit csinal, mennyit keres frocsogesek, a dramak.

Az egyetemi baratnoimmel megszakadt a kapcsolat. Elit diplomasok lettek, velem volt egy eleg durvan lenezo beszelgetesuk, amibe en is kemenyen beszoltam. "kell a dipoma, anelkul senki vagy" tema.

A gimis osztalytarsaimtol orulok, hogy minel tavolabb vagyok. 😂

Egy jo baratnom es az a tarsasag meg szinten megszunt, mert kulfoldre koltoztem.

Itt nincsenek nagyon barataim, mert nem is baratkozom.

Nincs kedven hozza a fentiek miatt.

A lanyok ugyis csak kibeszelnek, fiubol meg komolyan a qurva eletbe nem talalni olyat, aki nem csak dugni akar.

Van egy velem kozel egykoru hugom, vele maszkalok el ide-oda. Utalom is amikor kollegak jonnek velunk, 1-2 nem tud viselkedni es tiszta ciki veluk megjelenni.

Neha elmegyek 1-1 kollegammal kavezni vasarolni. De ritkan.

Tesommal maszkalok.

A baratommal/ anyumekkal nyaralok.

Fura neha 1-1 barati tarsasagba belecsoppenni.

De a mai vilagban a facebookon szerveznek nyaralasokat, turakat, en meg siman elmegyek egyedul is ilyenekre.

2016. máj. 2. 22:05
 16/19 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok. Kissé zárkózott vagyok, bár ha valaki nyit felém azt elfogadom, de nagyon ritka, hogy valakit igazán közel engedek magamhoz (annak is többnyire csalódás a vége). Nem azt írtad, hogy neked is a zárkózottság lenne a problémád. Ha ezzel nincs gondod csak a lehetőséget kell megkeresned, hogy ismerkedni tudj.
2016. máj. 3. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:
En is maganyos vagyok, teljesen ugyanazt erzem mint a kerdezo.Nemelyik novel mar felesleges is baratkozni, folyton rivalizál, ellensegeskedik, kavar.Na meg a folyamatos kritizalas.En ezt latom.Nagyon faraszto.Inkabb vagyok egyedul.Barki akit kozel engedtem atvert,kihasznalt.
2016. máj. 5. 21:59
 18/19 Zoltán491 válasza:
Jó barátot egyre nehezebb találnunk. Mert ma már nem számít az őszinteség, lehet alakoskodni, "barát jogon" sértegetni. Valamikor legalább 50 barátom volt, akik igazi barátok, mindegyikkel legalább havonta volt kapcsolatom, volt, akivel naponta, hetente. Sőt, sokszor csoportosan jöttünk össze. Mivel ez időben is nagy elfoglaltság volt, néhányra csökkent. Egy idő után a következők történtek a különböző "barátokkal". Pénzt kért kölcsön - és eltűnt, a telefonszámát, e-mail címét is megváltoztatva. El akarta csábítani a kedvesemet. Következetesen hazudott. Teljesen érdektelenné vált a barátságunk, mert részeges lett. Hazugságokat híresztelt rólam... Ma már nagyon óvatosan sorolok bárkit is a barát kategóriába. És rájöttem, hogy nem kell kategorizálni, címszót ragasztani az ismerőseimre. Amíg van szükségünk kölcsönösen egymásra, addig jó, aztán úgyis elmarad az ismeretség. Ilyen értelemben ma már nincs barátom, viszont van jó ismerősöm, akikkel egyelőre jól megértjük egymást.
2016. máj. 19. 11:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, aki megosztotta velem gondolatait, saját élettapasztalatait!!!
2016. máj. 20. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!