Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mindenkinek csak akkor van...

Mindenkinek csak akkor van ideje rám, amikor van pénzem?

Figyelt kérdés

Egyértelmű a válasz, igen.

Van Béla, aki még tanulgat, 10e ft a jövedelme, nem sok marad utalás utáni 3. napban.

Van Feri aki végre talált munkát, minimálbér, az is valami. Rezsire meg az életre úgy sem kell költsön. 80 ezerből marad kb. 50ezre amit elvedel állítása szerint.

Megbeszéltük, hogy iszogatunk múlt hétvégén. Természetesen múlt pénteken felhívtam őket, Béla olyan részeg volt délután 5 órakkor, hogy alig bírt beszélni a telefonban. Hát gondoltam jól van, előfordul.

Erre hétfőn felhívott, nincs-e kedvem iszogatni pénteken. Mondtam meglátjuk, mennyi pénzem marad (utaltam rá, jó volna ha nem én fizetnék végre). Természetesen nem keresett.

Amikor hívtam, gyere meghívlak, mindig jöttek. Amikor azt mondom, hogy nincs pénzem (mert a f**zom akar állandóan fizetni), akkor soha senki nem akart inni senki. Kb. mintha valami automata lennék.

Most, hogy Feri végre dolgozik, eszébe nem jutott egyszer sem, hogy gyere, igyunk meg egy sört, meghívlak. Kivétel most, van egy 500 -asa, igyuk meg a parkban, szakadó esőben. Hogyne. Én azért nem két sört fizettem, azért egy-két sört fizethetett volna fizetéskor ott ahol én már egy párat.

Csak dühöngök, jól látom hogy egy marha vagyok. Soha többet nincs ivászat az én pénzemen, nem hívok meg senkit sem. Na ki járt már így?

Egyébként nem vagyok alkoholista, havi 1x beülünk valahova 3 sör max.

2016. máj. 1. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,ezt hívják tanulópénznek!Én is ilyen marha voltam,ma már a nevükre sem emlékszem!Le kell építeni az ilyen kapcsolatokat!
2016. máj. 1. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen fa-sszopó emberek, igen. Helyette gyere, igyál velem, nekem még pénzem is van, ígérem visszahívlak majd néha.

Amúgy, ahogy leírtad a kérdést, lerí rólad, hogy nem vagy egy ilye hóttsötét gyerek. Hogyhogy csak két ilyen pénzhajhász ge-cire futta a barátokból?

2016. máj. 6. 01:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem építsd le őket,látszik,hogy csak kihasználnak :/

Nálunk barátnőmmel mindig az van,hogy ha nekem nincs pénzem akkor ő hív meg. Ha meg neki nincs én hívom meg.

Tökéletesen működik,ha pedig mindkettőnknek van akkor fizet mindenki magának.

2016. jún. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!