Milyen barát az aki mindenkinek olyat mondd rólam, h leszbikus vagyok amikor nem és ellenem akar fordítani mindenkit?!
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 18:52
1/6 anonim válasza:
Bocs ez egy kérdés de véletlenül nem szikszói vagy
2/6 anonim válasza:
Előző. Szerintem vagy viccelődik (bár ez nem valami vicces) vagy nem igazán a barátod vagy valamivel haragosoddá tetted.
3/6 A kérdező kommentje:
1. komizó: Nem vagyok szikszói
2.Komizó: nem csináltam vele semmi olyat, annyi volt, hogy nem akartam vele elmenni lovagolni. Ettől még nem kéne ilyeneket terjeszteni rólam!
2014. okt. 9. 20:02
4/6 anonim válasza:
Egy jó tanács. Az ilyen negatív, minden lében kanál embereket iktasd ki az életedből. Szerintem a haragosoddá tetted, én is lovazok, a legtöbb lovas kis csitrinél (már bocsánat, nem feltétlen rád értettem)egy rossz megjegyzés, nézés, ruházat lemásolás, vagy csillogóbb kantár, vagy el nem kísérés lovaglásra már képes kirobbantai egy háborút.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké,de mindenkit ellenem fordít és még arra is van bőr a képén, hogy azt terjeszti rólam, hogy leszbikus vagyok? Amúgy nem vagyok lovas :)
2014. okt. 11. 08:20
6/6 anonim válasza:
Hagyd a őt a fenébe. Nem a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!