Valaki meg tudja magyarázni ponosan mi is ez? Tudom hogy nehéz és hogy nem bisztos hogy van erre váasz de lehet hogy fiuk érteni fogják.
Figyelt kérdés
A helyesirásért elnézést kérek, diszexiás vagyok :/ Van egy évfojamtársam 15 éves, ö szépnek tart engem, azt akarja hogy rugjam tökön(?), kérdeztem hogy más nem akar-e, erre feltete ezt a kérdést, Mit kapnék ha járnák?- nekem sose volt senkim , és nem is nagyon probálkoztam senkinél, ugyhogy erre a kérdéseére nem váaszoltam, szoktam látni hogy engem néz, de gyszer megkérdeztem hogy tetszem-neki, de nem válaszolt hanm teretlte a kérdést, kért tölem mesztelen képeket is és kültem is neki kiváncsiságból, azóta még intezivebben beszélgetünk, és azt érte hogy sz*pjam le, és hogy seggbe rakhat-e?...nem tudom menyire érthetö amit leirtam...de én nem értem hogy igy ezzel most mi van...kérlek valaki ha tud rá magyarázatot irja le légyszives, mert ö valahogy nem akarja elárnu nekem hogy most mi van.2016. ápr. 30. 22:13
11/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel a sráccal.. Csak kiaakr használni.. Ismerkednél velem?... Nem csalódnál bennem.... SOk lány szerint kedves vagyok, normális, de általában csak barátként könyvelnek el, mert átlagos vagyok..... F
12/12 anonim válasza:
nincs itt az ismerkedés hely és ideje:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!