Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt olyan akinek nincsenek...

Van itt olyan akinek nincsenek barátai? Ha igen, hogy viselitek? Miért nincsenek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 29. 00:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert a végén múnd szerelmes lesz belém vagy közeledni akar,tul sokat akar,ez meg engem nagyon zavar. Inkabb csendesebb,maganyosabb tipus vagyok, jol megvagyok egyedül.
2016. ápr. 30. 07:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Emberek, megcsináltam a csoportot! :) Küldhettek Facebook linkeket!
2016. ápr. 30. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nincsenek. Amíg középsuliba,majd egyetemre jártam, addig voltak, de utána szétszóródtunk. Visszaköltöztem itthonra, itt nem sikerült új kapcsolatokat kialakítani. Az okát nem tudom, talán azért, mert olyan környezetben élek, ahol zárkózottak az emberek.

Hogyan viselem? Nagyon rosszul, egyre rosszabbul.. Ne legyen sok csak egy igazi, vagy legalább egy barátnőm, már boldog lennék..

Nehéz így élni.

2016. máj. 4. 20:05
 14/14 anonim válasza:
Csak egyet szeretnék, aki beletesz apait anyait, akivel mindent meglehet beszélni, akinek fontos, hogy másnak fontos legyen. Budapesti mint én és mivel barátság fiú, mert feleségem kinyírna, ha lány barátom lenne.))
2016. jún. 17. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!