Néha úgy érzem hogy nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a sport és sokat edzek és meg is van az eredménye haverok vannak hülyéskedek velük röhögök egy csomót jól érzem magam de nem olyan társaságom van akik járkálnak be városba inni haveromnak olyan van és amikor mondja hogy megy be én csak ülök és gondolkodok hogy nekem miért nincs ilyen..Ez szerintetek baj ? vannak haverjaim sok és röhögük velük de nem járkálok be és mindig azon vagyok h nincsenek barátaim meg sikertelen vagyok de közbe minden jó csak ők nem olyanok..mit tehetek ?2016. márc. 28. 18:31
1/2 anonim válasza:
Pont így vagyok mostanában. Edzek haverommal, bejárok másik haverommal hetente egyszer egy egész délután dumálni/iszogatni. Van egy barátom is akivel jókat dumálunk egy-egy sör mellett, de úgy érzem h tök egyedül vagyok.
2/2 anonim válasza:
Ebben a témában nem vagyok jártas, mert speciel nekem egy barátom meg haverom sincs, de szerintem próbáljátok meg elmélyíteni valamelyik haverotokkal a kapcsolatotokat vagy a haverokon keresztül új barátságokat kötni.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!