Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek igaz barát volt?

Szerintetek igaz barát volt?

Figyelt kérdés

Durván beszéltem a barátnömmel,mert mostanában nem a legjobb időszakomat élem.

Utána bocsánatot kértem,de ki kosarazott meg se akart hallgatni.Ez az első komoly veszekedés,ő azt mondta hogy ő nem akar kihasználni,hanem igazi barátom akar lenni.

Most nem is akar velem beszélni,ez normális? szerinterek igaz barát volt? s szeretett e egyáltalán?

2016. ápr. 28. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehetett volna belőle igaz barátság, de ő sem volt igaz barát, de te sem.

Én legalábbis nem szoktam durván beszélni a barátommal csak azért, mert most éppen olyan hangulatom van. A barátomat sokkal jobban tisztelem annál...

2016. ápr. 28. 10:03
 2/7 anonim válasza:
47%
Lehet hogy pont azzal bontottad meg ami neki a legjobban faj... De akkori.. Ha legjobb barátnők vagytok illene megbocsajtani a masiknak
2016. ápr. 28. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha bocsánatot kértél, akkor megbocsáthatott volna. Nem érdemes egy vitáért felrúgni egy jó barátságot.

Viszont nem mindegy, hogy min vesztetek így össze és miket mondtál neki. Van amit nem lehet, nem kell megbocsátani.

2016. ápr. 28. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit takar pontosan az, hogy durván beszéltél vele. Nekem is mondtak már olyat, ami után már nem sok kedvem volt bármiféle bocsánatkérést meghallgatni. A legjobbnak hitt barátnőm konkrétan a szemembe mondta, amikor pánikbeteg lettem, hogy neki most nem hiányzik az életéből ez, hogy én bármikor rosszul lehetek, úgyhogy amíg beteg vagyok, ne is keressem őt. Gondolhatod, mennyire érdekeltek utána a kifogásai meg a bocsánatkérése.

Szóval nem tudom, mit mondtál, de mielőtt elítéled őt, gondolkozz el, hogy ha neked mondták volna ugyanazt, te meg tudnál-e bocsátani.

2016. ápr. 28. 12:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Rosszkór írt rám,és mérges voltam és rajta vezettem le.

Nem mondtam semmi sértőt.Utána pedig töröltem magam Facebook-ról,késöbb mikor bocsánatot kértem meg se akart hallgatni,és azt hiszi hogy le tiltottam.

2016. ápr. 28. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt velem is eljátszotta 2 évvel ezelőtt egy lány, le is tojtam utána. Habár még neki állt feljebb.
2016. ápr. 28. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden bizonnyal fájhat neki is ez az egész. Adj időt magatoknak. Várj 1-2 hetet és próbálj újból békülni. Szerintem akkor ad még egy esélyt.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. ápr. 28. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!