Mi ennek az oka?
(bocs, mint látod egész hosszúra sikeredett.)
Nincsenek már barátaim (?) :O , mert elvesztettem egy buliban egy fiúval 19 évesen, akit akkor ismertem meg, aznap este. Tisztában vagyok a helyzettel, tudom h akkor rosszul döntöttem és már átlátom a dolgokat.
De nem értem, hogy a közvetlen környezetem miért neheztel ezért rám olyannyira h lenézzen..?
Én személy szerint úgy gondolom, hogy ez nem az ő problémájuk, nem nekik kell szembesülni a helyzettel, a következményekkel és ezért közük NINCS hozzá.
Ha pedig eddig a barátaimnak merték nevezni magukat, amikor még nem történt velem semmi baj, és amikor még nem voltam „problémás”, meg „r!!b@ n c” a szemükben emiatt a dolog miatt, amit nem is értek hisz én alapjába véve egy nagyon rendes lány vagyok… akkor ezek után miért csaptak át hirtelen a másik oldalra? :O
Én úgy érzem hibát követtem el, de azt nem érzem őszintének és barátinak, ahogy most kezel némelyikük.
Pontosan 4 embernek meséltem el a történeteket és mind a 4-en megígérték, hogy köztünk marad a dolog. Ráadásul, ami még meghökkentő az egészben az az, hogy úgy is tettek mintha együtt éreznének és azt mondták, hogy hülye voltam, de nem ítélnek el emiatt…
Aztán hallom a hátam mögött az ajtó túloldalán hogy már „megint jön a r!!b@@nc”, holott az a volt”barátom” aki akkor ezt mondta.. épp ő hívott át hozzájuk, mert ott maradt egy üveg kólám náluk és szólt, hogy menjek érte. .(ami visszagondolva nevetséges, mert ő is áthozhatta volna nekem..)
Nem értem miért ilyen gonoszak és kétszínűek az emberek… miért nincsenek igaz barátaim? :O
Tulajdonképpen azzal a barátnőmmel jártam jól, aki erről az egészről semmit sem tud és ő még mindig ugyanolyan kedves és rendes velem, mint azelőtt.
:( Esetleg ötletek, hogy mit lehet ezzel kezdeni, hogyan lehet esetleg helyrehozni a dolgokat?
Figyelj. Őszinte leszek veled... Nézd a jó oldalát szerintem.
Legalább mehetsz a sarokra, oda ahová a k*rvák valók.
1#-es kössz h már 3 szor válaszoltál, de én személy szerint megelégedtem volna eggyel is. :)
Mellesleg érdekelne hogy ha én már r! b@ncn@k számítok akkor egy kislány aki 14-15-16 évesen elveszíti akkor az micsoda ha nem r!! b@nc? :D Szerintem az egy rosszabbik eset, mert én legalább voltam 19 éves és addig VÁRTAM :P akkor is ha ezt nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!