Vannak itt olyanok, akiknek hozzám hasonlóan "kikoptak" a barátok az életükből?
Nagyon igénylem az emberi kapcsolatokat, szeretek mászkálni, bulizni, de most nagyon nincs lehetőségem erre, a barátaimmal elhidegültünk egymástól. Hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?
20/L
Szinte minden emberrel megtörténik ez. Ahogy telik az idő. Morzsolódik az iskolai barátság és a fiatalkori barátságok többsége. Kiderül a való életben kik is az igazi barátok.
Megoldás hogy új kapcsolatokat építesz, barátkozol, próbálsz olyanokat keresni akik buli nélkül is keresik a társaságod. Ez akár internetes barátság is lehet.
Én fickó vagyok, ha unatkozom elmegyek konditerembe vagy kávézóba valamelyik plaza-ba.
Nekem is kikoptak a haverok, én se keresem már nagyon őket, persze olyan sok nem volt, csak pár darab.
De mostanában nem is keresem meg őket szerintem (középiskolai vagy főiskolai osztálytársak)
Hát ha kikopni nem is, de néhányukkal már megfáradt kissé a kapcsolatunk. Mindenesetre próbálom menteni a menthetőt.
Sokszor érzek hasonló dolgokat egyébként, amiket te.
Pontosan ugyanígy vagyok. Arra gondoltam, eljárok valamilyen sportszakkörre, ha lesz rá alkalmam. Más megoldást nem igazán látok.
23F
Ismerős helyzet....
Én ùj barátokat akarok most keresni, egy internetes oldalon 2 csajjal cseréltünk számot, az egyikkel taliztunk is.
N25
A barátságok olyanok mint a szobanövények.
Folyamatos ápolást igényelnek.
Ahogy elhervadnak a növények az ápolás hiánya miatt, úgy kopnak meg a barátságok is emiatt...
A problémát úgy lehet megoldani, hogy ápolni kell a barátságokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!