Ha én nem vagyok nagy Facebookos akkor már nem is vesznek úgy emberszámba? Van olyan aki hasonlóan gondolkodik?
Hát ami ott folyik azt nevetségesnek tartom.Ennyire magányosak az emberek? bíztatást várnak ? vagy hősködni akarnak?
kiír egy mondatot,hogy nem sikerült elmennie kondizni.Kit érdekel? És sokan válaszolnak.
Furcsa nekem ez az egész és nem is vagyok öreg. És ha én nem olyan vagyok,hogy like-olgatok, írosgatom a hozzászólásokat akkor már nem is létezem?
Meg kirak magáról ilyen szokásos fürdőszobában beállított fotót, és ez rengeteg embernek tetszik....
SZóval ezért sem látogatom csak ritkán.Mert mások dicsérgetésén kívül szinte semmit nem lehet ott csinálni.
Erről szól ez az egész, facebookról..
Mindenhol jelen van, játékoknál, internetezésnél, vásárlásnál, szórakozóhelyeken, éttermekben..
Mindenhol, azok pedig, akik a nap 23óra 59 percében facebookon lógnak, és minden..külső szemlélő számára, jelentéktelen dolgokat osztanak meg, ez tesz boldoggá:
Wc-n voltam.
Itt voltam
Ott voltam
Like aki
Like akinek
Láájk és lájkollak
Kövess követlek
Ezt csinálom
Ezt csináltam
Ezt fogom csinálni
Továbbá szerelmes idézetek, illetve a never give up idézetek tömkelege..
És igen, mivel Te ezekből jószerével kimaradsz, valamilyen szinten kívülállónak fognak tekinteni, Te leszel az, aki bunkó, mert nem likeolja azt, hogy jancsika sza rt egy hatalmasat, vagy épp julcsi összejött gáborral, akinek a nagyanyja egy gibbon.
Sz a r az egész úgy, ahogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!