Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 28 év korkülönbség barátságban?

28 év korkülönbség barátságban?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy egy kapcsolatban nem számít a korkülönbség, én ezzel nem teljesen értek egyet, szerintem van egy határ, pl. 28 év rettenetesen sok már ott. Viszont mit gondoltok arról, ha egy barátságban van ekkora korkülönbség úgy, hogy a két ember ellenkező nemű? Tényleg nem normális? Vagy tényleg nem létezhet ilyen és már egyből bele kell látni mindenfélét a dologba mondjuk, hogy "tuti van köztük valami"?
2016. ápr. 17. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon emberfüggő. Szerintem nem sok, nekem az edzőm egyben nagyon jó barátom is (mi is ellenkező neműek vagyunk:D) és köztünk 25 év különbség van.

De szerintem ha jól elvagytok/elbeszélgettek, akkor meg ? :)

Nem kell mindig mások véleményére adni.

Párkapcsolatban viszont én ezt sokallanám, szexkapcsolatban meg szintúgy mindegy:D

17\l

2016. ápr. 17. 21:52
 2/6 elwera ***** válasza:
Nem tudom, barátságnál engem valahogy sosem érdekelt hogy mekkora a korkülönbség. Ha jól érzem magam vele, akkor felőlem lehet 30 évvel öregebb.
2016. ápr. 18. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem számít,még úgy sem ha a nő az öregebb - bár ez lényegesen ritkább. Egynemű barátságnál meg gyakori az ilyen.
2016. ápr. 29. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:

"én ezzel nem teljesen értek egyet"

Sajnos akkor rosszul gondolkodsz. :((

Személyiségfüggő. Ennyi. 50 év is lehet különbség ha mind kettő elég egy baráti kapcsolatra.

2016. jún. 26. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne, ha lelkileg egy húron pendülnek. Ráadásul ahogy egyetlen férfi sem gerjed az összes nőre és egyetlen olyan nő nem létezik, aki minden férfi iránt szexuális vonzalmat érez, így, ha nincs kémia, akkor ffé és nő között simán lehet tiszta barátság.
2016. jún. 26. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos, köztem és a lelki "mentorom" között 37 év különbség van, és ellentétes neműek vagyunk.

Mindent meg tudok beszélni vele, bármit elmondhatok neki, még a legmélyebb érzéseimet is.

Szerintem egy igazi barátságnál nem számít egyáltalán a korkülönbség.

De pl nagyanyám és nagyapám között, 11 év van, és férj és feleség.

Mondjuk régebben olyan volt a divat, hogy már 16 évesen házosdni is lehet, de akkor is nem számított a korkülönbség. :D

Nincs rá szabályzat, hogy most ha meghaladtad ezt a korkülönbséget, akkor már nem fér bele a baráti zónába...

2016. jún. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!