Hogyan tudnék felhagyni ezzel a semmit mondó beszélgetésekkel, hogy igazán jól el tudjak velük beszélgetni?
Figyelt kérdés
Van az osztályomban 1 lány, akivel barátok vagyunk, de ha ketten maradunk akkor mindig olyan semmit mondó beszélgetés van s nem is szoktunk együtt nevetni. Mindig én kérdezek, de ő soha nem kérdez, ugyanúgy így van a facebookon is. Van neki 2 legjobb barátnője az osztályból, (akik az én barátaim is) szinte mindig el mennek beszélgetni, sétálni 3-man , ugyan csak nem zavarnám őket ha el mennék velük, de én rettegek ha megprobálok oda menni, mert egyikükkel sem tudok jól elbeszélgetni. Igaz, nekem az osztályból nincs szorosabb barátnőm, se fiú barátom. Sajnos, a születésnapi bulimra szoktam hívni embereket de soha nem hívnak vissza. :( De ettől függetlenül ha van valami okom hogy sírjak az iskolámba, akkor el megyek a WC-be akkor legtöbbször utánam szokott menni a WC-be az az 1 lány akiről beszéltem (valamikor más lány is megy utánam) 13/L (7.-es vagyok)2016. ápr. 17. 11:47
1/1 Blade Bone válasza:
Hát figyelj, igazából így, hogy azt mondod kettesben nem az igazi a beszélgetés senkivel, én arra gondolnék, hogy lehett jobb lenne társaságban, vagyis ahogy említetted, velük kellenne menned mikor "bandáznak" hiszen ilyenkor kovácsolódnak össze az igaz barátok.. Plusz ugye társaságban nem csak rád figyelnek, hanem mindenkire, így nehezebben áll elő feszült légkör. A beszélgetést meg gyakorold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!