Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám feldolgozni...

Hogyan tudnám feldolgozni hogy barátnőm külföldre megy? (a többi lent)

Figyelt kérdés

3 hónapba egyszer jonne haza egy hétre. Olyan üresség, magány jott ram hírtelen... Foleg ahogy jon a jóido most veszem eszre hogy milyen egyedül vagyok 😞

Nem nagyon ereztem még ilyet olyan különös rossz érzés. Mar sírtam is, pedig nem szoktam.

Meg tudnátok nyugtatni egy kicsit? Illetve egy kicsit megvigasztalni?😊

22/F

2016. ápr. 2. 18:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet most neked. Egy kicsit olyan érzés lehet mint egy " szakítás" föleg hogyha sok idöt töltötettek együtt elötte. Én 4 évig voltam valakivel miélött úgy döntött, hogy külföldre megy.nagyon megviselt de mivel nem tudtam utánna menni és a " jó fizetés " miatt nem akart Haza jönni egy idö után világossá vált hogy ha neki fontosabb az ö érdeke, mint az hogy én szenvedek miatta akkor meg sem érdemli hogy vele legyek mert én valahogy nem tudnám elképzelni azt hogy át sétáljak egy olyan emberen amit állítolag szereted csak azért hogy nekem egy kicsit több jusson. Szerintem várj és nézd meg hogy hogyan viseled amikor már nincs ott vagy gondolkozz el azon hogy van- e lehetöséged vele menni. Ha nem mükodik akkor lépj ki minnél elöbb mert csak tönkre fog tenni idegileg.én majd 2 évig kinlódtam ezzel a dologgal és vissza gondolva bánok minden egyes napot amit erre vesztegettem.meg fiatal vagy ne pazarolj éveket valakire vagy valamire ami nem jó számodra mert az idö a legnagyobb kincs az életben és az egyetlen dolog amit nem tudsz visszakapni ha már egyszer elpazaroltad.
2016. ápr. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!