Évi1128 kérdése:
Nektek mi a véleményetek a fiú lány barátságról?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 21:53
21/23 anonim válasza:
A franc sem érti, hogy egy ilyen "főnyereménynek", mint Thomika20-nak nincs barátnője 28 évesen. Rejtély...:D
22/23 Thomika20 válasza:
Rejtély? :) Valóban az. Meg se próbáltam keresni barátnőt már jó ideje. De nyugodtan. Amúgy is anonymous vagyok felétek. És nem Tominak hívnak..
Akár mit mondtok a fiú-lány barátságról, van aki hisz benne, van aki nem. Ja és utolsó előtti. Persze, hogy jobban elvagytok a csajokkal fiú létetekre, mert pina van alattuk. :)
23/23 Thomika20 válasza:
Am bocs, ha full bunkó vagyok, nézzétek el, vagy ne. De én kicsesztem magammal egy életre. Mert exemmel, pont a születésnapomon jöttem össze. És valahogy kegyetlen szar érzés tudni, hogy 3 éve lennénk együtt, ha másfél év után nem lett volna vége.
Jövőhónapban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!