Jogosan haragszom a barátnőimre?
Van két lány a suliban. Egyikükkel régebbóta vagyok barátnő, a másik 9.osztály második felétől került a suliba de őt is bírom szóval bevettük a csapatba :D ilyen hármas barátság...volt.
Ugye az amelyiket régebb óta ismerem eltávolodott tőlem és most ők ketten elvannak én meg picit el lettem hanyagolva. Kérdezem hogy milyen hétvégéjük volt és nem várom el hogy visszakérdezzenek de legalább válaszoljanak. Általában vállvonogatás meg hümmögés a válasz. Az ilyen és ehhez hasonló dolgok tudnak bosszantani
De ami nagyon bosszant az a legutóbbi. Van egy távkapcsolat szerű...valamim :D ...mostanában emiatt a fiú miatt vagyok boldog
Ez már pár hónapos dolog, és nem nagyon mutogattam képeket a gyerekről. Pedig szerintem jól néz ki, aranyos :')
A barátnőim pedig találtak róla képet facen.
Látom ma összenéznek... Kérdezik mi a helyzet, mondok egy két dolgot, visszakérdezek, ők vállat vonnak. Aztán megkérdezik hogy mi van a fiúval...mondom semmj érdekes... Errefel azt mondja az akit régebbóta ismerek, hogy: Ilyet találhattál volna közelebb is.
Én megkérdeztem: Milyet
A másik barátnőm: Hát elég érdekesen néz ki.
És vonogatják a szájukat
Tudom hogy nem lehet mindenkinek olyan ízlése mint nekem de akkor is. Tudják hogy szeretem, és valahogy...nem esett jól.
Bocsi a hosszú szövegért, csak jól ki akartam fejteni...
(16 éves bagázsról van szó, ha ez számít)
Persze, nem is külsejébe szerettem bele, nagyon rendes és a szüleivel is tisztelettudó, meg rengeteg közös van bennünk
A probléma az hogy én amúgy próbálom még visszatartani ezt a barátságot. Tényleg próbálkozok, de fáj hogy nem örülnek a boldogságomnak. Mindkettőnek van barátja és amikor összejött a régebbi barátnőm a fiúval akivel most jár én tényleg örültem neki, tiszta szívemből.
Kedvelem ezt a két lányt de most haragszom rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!