Mit csináljak? Annyira elveszettnek érzem magam, barátok hiányoznak nagyon
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok. Általános iskolában sem alakultak ki szoros barátságok,alig vártuk,hogy elballagjunk és ne is lássuk egymást,de a középiskolai osztályom mellett semmi volt.Középsuliban 4 évet végig veszekedtünk,minden személyiség megtalálható volt az osztályban,folyton ment a sz*rkeverés,verekedés,kész katasztrófa volt. Már ott is bele voltam betegedve,hogy nincsenek barátaim. Jóba voltam a másik osztályban járó személyekkel,viszont még sem oda jártam,így utólag kiderült,hogy mindenki kibeszélt mindenkit,a lányok egymás ex- ill.jelenlegi pasijaira másztak rá,volt minden.Az égnek hála elballagtunk,nyáron sikeresen felvételiztem,beiratkoztam az egyetemre,vártam az új embereket.Elmentem gólyatáborba,életem legjobb,legérdekesebb 2 napja volt,akkoriban jövendőbeli évfolyamtársakkal össze barátkoztam,sokat beszélgettünk,énekeltünk,hihetetlen jó volt,fellélegeztem,hogy végre lesznek barátaim. Eljött a várva várt október,az első hónap nagyon kellemesen telt el,ide-oda mentünk szünetekben kávézgatni,sétálni,gólyabuliban is csapatokban mentünk. Aztán jött hirtelenjében valami féle változás,pletykálások,versengési láz,hogy kinek van jobb telefonja,ruhája,kinek van jobb profilképe több lájkkal,ki kap nagyobb jegyet a vizsgán.Akkor ismét összetörtem,nem akartam elhinni,hogy 20 évesen megint ebben a helyzetben fogok lenni.Már annyi,hogy bemegyek,lehallgatom az órákat és megyek haza. Rideg-hideg a hangulat,beszélek mindenkivel,de már nem olyan jó,mint az elején.Annyira fáj,szó szerint fáj,hogy nem lehetnek jó barátságok,mindenki kettesével,vagy négyesével elvan,nekem is "barátnőm" akinek szintén ez a véleménye az egészről,viszont ő nem fog az egyetemen maradni,teljesen magamra maradok. Mit tegyek? Úgy érzem soha nem lesznek barátaim :(2016. márc. 25. 16:14
1/6 anonim válasza:
Először is kitartás.
Másodszor légy nyitott. Tudom most jön, hogy idáig is az voltam de ha nem a megfelelő személyeket találtad meg akkor muszáj kitartani és keresni.
A való életben ha van valami hobbid amit szeretsz akkor ott könnyebb barátkozni, vagy csoportokban foglalkozásokon.
Esetleg neten próbálkozni fórumon vagy bárhol akár itt is.
Ha nem bírod megszokni akkor csak a kitartás és a kereskélés lehetséges szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :) Igazad van! Muszáj nyitottnak maradnom,nagyon reménykedem benne,hogy egyszer találok igaz barátokat! Volt kettő gyerekkori-szomszéd barátnőm,de ők külföldön élnek/dolgoznak,évente 1x 2x tudunk találkozni..
2016. márc. 25. 16:39
3/6 anonim válasza:
Szia, én szívesen dumàlok veled, nekem sincs sok baràtnom. F
4/6 anonim válasza:
Hasonló hajóban evezek, igaz, nekem még ilyen jellegű baratságaim sem nagyon voltak. :/
5/6 anonim válasza:
Mit is tudnék mondani?
Kitartás, és légy nyitott, ismerkedni bárhol lehet.
Keress hasonló érdeklődésű embereket,hobbinak köszönhetően akár,vagy neten,fórumokon, bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!