Chiharu kérdése:
Normális ha még hiányoznak? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
4 évig volt 2 legjobb barátnőm (én is lány vagyok), de aztán bumm vége lett egy vitával, aminek az a lényege, hogy megmondták: idegesíti őket, hogy vitákban mindig másokat védek meg, nem őket. Ami szerintem, és a mostani barátaim szerint nem igaz, mondjuk lehet ők elfogultak, vagy ilyesmi, én tényleg nem vettem észre, sőt valamikor én védtem meg őket ha valaki beszólt nekik, de ezt nem kaptam vissza, csak nagyon kevésszer. Szóval 4 évre már tök őszinték lettünk, meg szinte mindent elmondtunk, voltak közös dolgaink, poénjaink, meg stb. Aztán ugye vége lett, lettek új barátaim, de tök másak, és beavattak mindenbe, hogy mikor azzal a két lánnyal voltam olyan ribis voltam, meg ilyenek, és így, hogy velük vagyok tényleg úgy látom azt a két lányt, de valahogy még mindig hiányoznak, pedig a nyár előtti utolsó napon vesztünk össze, és azóta hiányoznak, ez normális? Persze jók a mostaniak, de tök másak olyan nehéz megszokni. :/2015. júl. 4. 21:19
1/3 anonim válasza:
Ez természetesen normális. Majd megszokod. Nekem is volt ilyen csak másképp... A lényeg, hogy majd szép lassan megszereted/megszokod ezt a helyzetet. Az emlékük azért megmarad.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat(persze jöhetnek még), megy a zöld kezecske mindenkinek! :)
2015. júl. 5. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!