Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik olyan h egy tinilány...

Létezik olyan h egy tinilány meg egy 30as pasi jó haverok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok h nem szerelmesek egymásba, nem terveznek lefeküdni egymással csak szimplán jól érzik magukat egymással.

Én is ilyenbe vagyok es sokan támadnak miatta meg h vigyázzak a pasival. Rokonok is. De én arra gondoltam h megbeszélem vele a dolgokat és ha az emberek vak larmaznak akkor le szrom őket

2016. márc. 23. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Írták már, hogy nem.
2016. márc. 23. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Attól függ, hogy a haverságba belefér-e az arcra élvezés:)
2016. márc. 23. 20:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Ja a közös téma részre azt tudom mondani h sokmindenről tudunk beszélgetni
2016. márc. 23. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, és a legjobb barátom egy 37 éves férfi, mindent meg tudunk beszélni, de soha semmi nem volt köztünk, és nem is lesz :). Amúgy lassan 5 éve ismerjük egymást, de csak az elmúlt 3 évben lettünk igazán jóban, kellett "kis" idő mire összerázódtunk :D. Szóval a válaszom igen, létezik ilyen :).
2016. márc. 23. 20:21
 15/21 anonim ***** válasza:

"De most pasik ti egy tinilanyt eltudtok képzelni csak havernak?"

Igen, de ahhoz több közös nevező kellene, mint szimplán a több közös téma.

Ha mondjuk mindketten állatvédők lennénk valamilyen szervezetben.

2016. márc. 23. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Nézd. Ha egy 30 éves ffi efféle jókapcsolatot tart fenn türelmesen egy tini lánnyal, akkor az előrelátó. Az évek elreppennek. A tinilányból nő lesz és akkor lehet közelibbé tenni az ismeretséget. Valószínű, hogy előre látja azt, hogy mi lesz a gyümölcsből, amikor az beérik.

Én sem szedem le a fáról az éretlen gyümölcsöt. Majd, amikor piros lesz az alma, akkor letépem.

2016. márc. 23. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Persze ha mindkettő egy elég különleges ember. Mint pl mester és tanítványa kapcsolat. De legtöbbször a többi válaszoló által felvázolt szituációk szoktak lezajlani.
2016. márc. 23. 23:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Létezik. Barátnőmnek van ilyen haverja, nem legjobb barátok, de szoktak találkozni, jól elvannak, hasonló érdeklődés. Szóval VAN ilyen, nem mindenki fekszik össze mindenkivel! A kételkedőknek hozzá tenném, hogy biztosan nem is fognak lefeküdni, mert nem azonos a szexuális érdeklődésük. Amúgy levelezni (itt) én is szoktam 30as emberekkel, van akivel régebb óta, üdítő hallani néha mást is mint amit a suliban a barátnők darálnak le. Szóval kérdező szard le!
2016. márc. 24. 00:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Majd óvatosan megkerdezem h mi van? Bar nekem még nem is az a problémám h akar e dugni hanem h nem e zúgott belém bár van h köcsög szal nem hiszem de ha tudom h megvan anelkul h kezdjen velem valamit vagy nem is akar semmit amikor nem adok a vaklarmara
2016. márc. 24. 00:37
 20/21 Tiboo Martino ***** válasza:

Létezik. Nekem az új év hozott egy lányt az életembe (végre), akivel barátságféle alakult ki. Minden nap beszélünk és majdnem minden nap találkozunk is január óta, elég jól elvagyunk. Mivel soha nem akart tőlem senki semmit úgy, ezért tisztában voltam vele, hogy biztosan ő sem..., főleg mert oyan ritkaság, aki nagyon tetszik nekem. Későbbiekben meg is mondta, hogy csak barátok lehetünk. A sok év alatt megtanultam irányítani az érzelmeimet, tehát én is csak barátnak tekintem. Hosszú évekig hiányzott és számomra mindennél többet ér a női társaság még akkor is, ha csak baráti a viszony és megbecsülöm!

Nincs semmi kivetnivaló abban ha két ember barátkozik. A léleknek nincs kora, és ha lelked egy jóval fiatalabban vagy idősebben talál társra, akkor miért engednénk el?! Így is oyan gyorsan szaladnak az évek! Ne mások mondják meg kivel érzed magad jól!

[30\F]

2016. márc. 24. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!