Létezik olyan h egy tinilány meg egy 30as pasi jó haverok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok h nem szerelmesek egymásba, nem terveznek lefeküdni egymással csak szimplán jól érzik magukat egymással.
Én is ilyenbe vagyok es sokan támadnak miatta meg h vigyázzak a pasival. Rokonok is. De én arra gondoltam h megbeszélem vele a dolgokat és ha az emberek vak larmaznak akkor le szrom őket
2016. márc. 23. 19:53
1/21 anonim válasza:
Nem létezik... előbb utóbb lesz ez-az.. HA így volt obj egy komit, hogy igazam volt.
2/21 anonim válasza:
Hahaha... biztosan azért tölti veled az idejét, hogy a tinis nyávogásodat hallgassa, nem azt lesi, hogy mikor érik meg az időpont a bepróbálkozásra -.-
4/21 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Biztos sok közös témátok van :D
5/21 anonim válasza:
Majd mikor leitat és megdug más lesz nem csak haver.
6/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a tini nyavogogep aki Mindenre azt mondja cuki meg az iskolarol beszel meg ilyesmi. A pasi viszont elég gyagya hozzá. Siman eltud beszélgetni egy fiatalabbal
2016. márc. 23. 20:02
7/21 A kérdező kommentje:
Már fél -1 éve ismer és szerintem nincs akkora balfsz aki Ennyit birna várni csak hogy dugjon, massal tudom h szokott
2016. márc. 23. 20:07
8/21 anonim válasza:
Srác vagyok, de 16 évesen megismerkedtem egy 43 éves nővel a neten. Mi is nagyon jól elvoltunk, nagyon sokat beszélgettünk, aztán megbeszéltük hogy nála töltök pár napot a nyáron. Már az első éjszaka alatt recsegett alattunk az ágy.
9/21 anonim válasza:
Milyen beteg az ilyen nő lelkivilága, mint aki az utolsó válaszolóval volt? szánalmas...
10/21 A kérdező kommentje:
De most pasik ti egy tinilanyt eltudtok képzelni csak havernak?
2016. márc. 23. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!