Veletek is elofordul mar? Mit tudok tenni ellene?
Figyelt kérdés
Van egy lany baratom, akivel nagyon joban vagyunk. Nagyon szep 😁. Ket eve ismerem mar, de par honapja nagyon mely baratsag alakult ki koztunk. Nagyon sokat meselt magarol, es ugy ereztem, minel tobbet tudok rola, annal jobban vonzodom hozza. Egyaltalan nem gondoltam, hogy ebbol szerelem is lehet reszemrol, de most mintha az lenne. Ez ellen szeretnek tenni valamit. Nem akarom ugy szeretni, mert tonkreteheti a baratsagunkat. Nektek mi a velemenyetek? Mit csinaljak? 😄2016. márc. 11. 01:19
1/4 anonim válasza:
Nem teheti tönkre.
Tudakold meg, ő nyitott-e erre feléd. Ha nem, vagy ha igen s nem jön össze, barátság barátság marad.
2/4 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Úgy könnyebb lenne segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
16
2016. márc. 15. 19:10
4/4 anonim válasza:
Semmiképp nem kellene tönkretenni ezzel a barátságot szerintem.:) Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!