Nagyon sokat veszekszem egy barátommal, mit tegyek?
ja és gondolom, titokban szerelmes vagy belé, de azért fő, hogy ő "csak barát"... Valld be magadnak is, és neki is. Ha elutasít, akkor fogadd el, ha igent mond, akkor meg örülj. De ennek a tinilányos önámításnak annyira nincsen semmi értelme.......
23f
félreértettél:) van párom, most leszünk 5 hónaposak
a srác pedig olyan mintha a tesóm lenne, gyerekkorunk óta ismerjük egymást :))
Most veszekedtek vagy vitáztok?
Ha veszekedtek, kezdjetek el vitázni vagy ne kommunikáljatok amíg valamelyikőtök nem képes vitázni.
Esetleg egy kis szünet is segíthet. Erőltetni pedig ne erőltesd, mert abból sosincs jó vége.
Elég lehet pár nap, hét.
De függ, hogy milyen fajta feszültség?
De nekem pl. van olyan, aki hosszú ideig barátom volt, egyre több vita, veszekedés, még sokáig tartott, de utána valahogy megszűnt. (mármint haver, fiú vagyok és ő is) Valószínű megváltoztunk mindketten. Nem vagyunk rosszban, elbeszélgetünk, ha úgy van, végülis barát, csak közel sem annyira szoros. Én is és ő is egy másik baráti körbe ment. (ami egyébként érdekes, mert 1 volt :D és valahogy az osztódott, szaporodott, bővült, itt-ott ritkult)
Ezt a kis háttérinfót leírtam, röviden. De azt hozzá teszem, hogy volt néha 1 vita (szintúgy sokszor apróság), vagy valami. Aztán hagytuk egymást 1 időre, utána vagy én vagy ő megpróbált ismét közeledni és végül is sikerült, mivel utána ismét pár évig szinte minden nap beszélgettünk, találkoztunk.
Csak valószínű már a sokadik alkalom után most ott tartunk, hogy csak alkalmanként. Valahogy már én se és ő se akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!