Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek van fiu legjobb baratotok?

Nektek van fiu legjobb baratotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok:) en egy 16(nemsokara 17) eves lany vagyok ,es egyszeruen alig van fiu baratom, ok is igazabol csak haverok ,ugy igazabol nincs is ,szval nincs legjob fiubaratom,amit nagyon sajnalok:"( imadok fiukkal baratkozni,sokkal jobb fejebbek es jobban kijovok veluk mint a lanyokkal ,es annyira jo egy fiut megolelni,egyszeruen sokkal megnyugatobb 😊 imadom

Es nagyon hianyzik az eletembol egy ilyen igazi fiubarat akivel mindent meglehet beszelni meg ilyenek.

2016. febr. 27. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:

hát sztem ebben nincs sok csoda :) jobb is egy fiú barát, lelkileg és meg mindenhogyan is.

de mi a gond ezzel?

2016. febr. 27. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nem tudom honnan lehetne ilyen lelkitars fiubaratom aki megert,egszeruen nincsennek ilyen fiuk a kozelemben
2016. febr. 27. 18:30
 3/8 Kim Bo Mao ***** válasza:
48%

Szerintem nem lehetséges-még nem láttam rá példát-, hogy egy hetero/biszexuális fiú és lány legjobb barátok lettek volna hosszú távon, egyszerűen előbb-utóbb kialakulna egyfajta vonzalom legalább az egyik oldalról. Az a legrosszabb, hogy sok lány aki (szinte) csak fiúkkal barátkozik azt hiszi ugyanúgy kezelheti a fiúkat mint a lányokat, de ez vonzalomhoz vezet előbb-utóbb, ráadásul ha egy hetero/biszex fiú a legjobb barátod, és mondjuk lenne egy pasid is, akkor miről beszélgetsz a pasidról? Ugyanazt megbeszéled vele, mint a legjobb barátoddal (2x elmondod ugyanazt? nem hinném)? Mert ha igen, rájössz az egyikük "fölösleges" lesz, nem fogod tudni a párodat kellőképp szeretni, mert vonzalmat fogsz érezni a legjobb barátod iránt. És ez zavarni fogja a későbbi pasidat is, és a legjobb barátod barátnőjét is.

Fiú-lány barátság szerintem csak akkor működhet ha min. az egyik fél teljesen homoszexuális, vagy mindkettő visszataszítóan csúnyán néz ki.

2016. febr. 27. 23:39
 4/8 A kérdező kommentje:
En mar lattam ra peldat ,letezik fiu lany baratsag ,nekem is vannak ,csak veluk nem annyira olyan a kapcsolatom h igy mindent elmondok nekik meg ilyesmi ,de en hiszek ebben , am meg ha elkezdenek erezni vmit egymas irant az se rossz dolog ,kiveve ha csak az egyik, mert ha mindktten akkor abbol lehet hosszutavu kapcsolat is es egyben baratok is lesznek ugyanugy megbeszelnek mindent vagy elhulyulnek egymassal , s ez anniyra jo akinek ez megadatott
2016. febr. 28. 13:34
 5/8 Kim Bo Mao ***** válasza:
De akkor inkább egy pasira vágysz aki egyben a barátod is.
2016. febr. 28. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
persze h jó az. és nem feltétlenül kell a pasijának lennie, létezik pl haveri szex is, és sokszor még jobb is, mint a saját párunkkal, talán mert őszintébbek vagyunk, a fene tudja, lényeg h ha értelmesek, lehet azt kezelni úgy, h a pasi és csaj kapcsolata is megmaradjon és a baráti szex is, amolyan kecske is megmarad és a káposzta is jóllakik helyzet. létező jelenség, csak divatos tagadni.
2016. febr. 28. 23:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz .. em nagyon szeretnek pasit is:(( azt jobban is, csak nemtudom nekem keves a fiu ismerosom akikhez kozel allok es jolenne ha tobblenne csak annyira keves a normalis a kozelemben
2016. febr. 29. 15:44
 8/8 Kim Bo Mao ***** válasza:
Hatos, ez így igaz, mármint ez létező jelenség, én is ismerek ilyen párt, de mindkét fél nagyon féltékeny és egyáltalán nem bíznak a másikban. Mindig kiakadnak ha megcsalják egymást, de aztán megbocsátanak egymásnak/lenyelik, mert túllépni igazából nem tudnak. Sérül az önbecsülésük, miközben kifelé a magabiztos fa*agyereket próbálják mutatni, és mindkettő beképzelt és kihasználják az embereket. Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez a fajta nyitottság létezhet anélkül, hogy legalább az egyik fél ne sérülne nagyon. Ha nem sérül akkor a kapcsolat olyan felszínes, hogy inkább nem is nevezném párkapcsolatnak... A párkapcsolatban amúgy is benne van, hogy "PÁR-kapcsolat", 2 emberről szól, ha van több szereplő is benne az már nem az.
2016. febr. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!