Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, lányok! Barátkoznátok...

Fiúk, lányok! Barátkoznátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és eléggé magamba forduló. Szívesen beszélgetek, de hamar elfáradok benne. Jobb szeretem a csendet, és magamba mélyedni, olvasni, játszani, filmet nézni.

Informatikus vagyok, szeretem a tudományt, a technológiát, és szeretek tudni is róla. Nagy álmom, hogy intelligens házam legyen. Míg a legtöbb nő szereti a gyerekeket, én szeretem távol tartani magam tőlük. Nem találom őket cukinak sem, belőlem egy kutya vált ki olyan reakciókat, mint a nőkből a babák.

A fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal, hiába nem teszek semmit, mégis elérem, hogy utáljanak, és kirekesszenek maguk közül. Régebben még próbáltam beilleszkedni, mostmár élvezem a magam kis burkát.

Van egy-két barátom, velük is inkább neten tartom a kapcsolatot, ha esetleg Pesten járok, és ráérek, meg ők is, akkor összefutunk. Hétköznap a legtöbb szabadidőm egyedül töltöm, barátommal beszélünk neten, hétvégén vele, anyummal meg a kutyámmal vagyok. Nem szeretek kimozdulni sem, főleg hogy alig vagyok otthon, élvezem a nyugit :D

Nem igazán szeretek csajos kérdésekkel foglalkozni, mint ki a jobb pasi, vagy milyen legyen a körmöm, vagy mit rendeljek az avonból. Hamarabb bekapcsolódom egy univerzumról, vagy robotokról szóló beszélgetésbe.

Valahogy senkivel sem született hosszútávú barátság a munkahelyemen. Hobbim a kutyám lenne, meg az autók, de eddig csapódtam egyik városból a másikba, hétvégén ingázom, és nem is igazán tudom hogy kell barátkozni. Egyetlen barátnőmet is hörcsögök miatt ismertem meg.

Érdekelne, hogy van valami taszító bennem? Alapvetően ezek derülnek ki rólam elsőre. Külsőre nem vagyok nagy szám, van súlyfeleslegem, amit a megállapodás után akarok leadni. Ami lehet hogy most lesz, lehet hogy saját ház vétele után.

Nem szeretek stresszelni, igyekszem nyugisra szervezni az életem, ha bármi nem úgy alakul, ahogy terveztem, akkor előveszema vészforgatókönyveim. Át szoktam minden lehetőséget gondolni, és aszerint cselekszem, ahogy alakul. Illetve szeretek egyszerre egy dologra koncentrálni.

Szóval, mi a véleményetek?

2016. febr. 24. 08:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az intelligens otthoni rendszerek iránti érdeklődés istennői magaslatokba dob:D Ezzel foglalkozom jelenleg.

2016. febr. 24. 09:05
 2/10 Shai-Hulud ***** válasza:
39%

Barátkozni? Igen.

Udvarolni? Nem.

Ahogy leírtad, tisztára olyan vagy, mint bármelyik fiú barátom. Csak éppen női bőrben.

Nem bántásnak szánom, de képtelen lennék nőként tekinteni rád.Az én ízlésemnek túl fiús vagy.

2016. febr. 24. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Én szintén informatikus vagyok, szóval lehet ilyen téren megtalálnánk a közös hangot, ha azonos az érdeklődésünk, vagy tudunk egymásnak tanácsot adni. Nem szeretek szakmai dolgokról beszélgetni olyan emberekkel akik a felét sem értik, így a baráti körömbe szükségem van olyan emberekre akikkel megtudom beszélni éppen mivel foglalkozom, esetleg tanácsot kérni, vagy megmutatni a fejlesztéseket olyannak akik szakmailag tudják értékelni.

De nem elég pusztán a szakmai téma. Fontos, hogy tudjunk általános témákról beszélgetni, fontos a humor, a nevetés számomra! Persze lehetnek szakmai poénok is, de ne legyen annyira egysíkú a dolog :)

Engem annyira az intelligens lakás nem érdekel, pl apámat érdekli, szoktunk 1-2 megoldásról beszélni, hogy én, hogy látom, hogyan oldanám meg stb...de attól, mert nem hoz lázba, még lehet érdekes téma lenne...

Univerzum szintén apám mániája felénk :D engem nem vonz a téma, de 1-1 dolgot hallok néha abból amit apám néz, vagy elmond dolgokat amiknek egy részét nem értem :D

Állatokat én is szeretem :) babákat is, de általában ők nem kedvelnek engem :D

Stresszel én is így állok, nem stresszelek, elég nyugodt típus vagyok, persze van 1-1 perc amikor a játék/net nagyon felbaxa az agyam :D van amikor idegesnek tűnök, de pár másodpercig tart...

Egy dologra koncentrálás nálam is meg van, sajnos én nem is nagyon tudok többre...hiperaktív vagyok, a hiper fókusz és a figyelemzavar miatt nem is nagyon van más lehetőségem :)

Szóval barátkoznék, ha lenne valami közös téma.

Egyszer beszélgettem egy gyűjtésben résztvevő sráccal elég hosszadalmasan és a végén derült ki, hogy informatikus vagyok. Mondta, hogy az informatikusokat nem így képzeli el az ember :D szóval lehet előre leírnak, holott közben teljesen más vagy! Vagy van egy srác aki informatikus, de másról sem tud beszélni mint az informatikáról és egy idő után sok...ignorál minden mást, csak az a téma jöhet szóba amiben járatos, még az általános poénokat is figyelmen kívül hagyja...

23F

2016. febr. 24. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Én igen. Mindenkivel jól kijövök, megtalálnánk a közös hangot. :) A barátaim meg nagyon szeretem, úgyhogy emiatt pláne. :D Jól alkalmazkodom az emberekhez. :D
2016. febr. 24. 10:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Van humorom, elég sötét és morbid, apumtól örököltem :D Eddig csak a szüleim, és a jelenlegi párom érti a humorom, meg pár kollégám. A többiek sértésnek és bunkóságnak veszik.

#1es: beszélgethetnénk az intelligens rendszerekről, én még kezdő vagyok, reményeim szerint most megyek mérnökinfó msc-re, hogy kissé jobban értsek a hardveres részhez.

#2es: én alapvetően nem jövök ki az olyan nőkkel hosszútávon, akik túl nőiesek. Mindig is fiúk voltam, odakint lógtam, fociztam, barkácsoltam, és soha nem babáztam. Nem sértődtem meg, sok pasinak nem jövök be, mint nő.

#3as: mint írtam van humorom, de elég egyedi, lehet neked sem lenne szimpi. Nem csak az informatikáról beszélek, de szeretem ha megértik amit mondok. A barátaimnál ez nem is annyira fontos, mint a páromnál (ő szintén infós). Anyumnak is lefordítok egy napi sztorit pl, meg igyekszem emberi nyelven elmondani, de ő nem is röhög annyira rajta, mint párom vagy kollégám.

2016. febr. 24. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs ebbe semmi különös. Nyilván barátkoznék, aztán kiderülne a beszélgetésből, hogy milyen vagy valójában.
2016. febr. 24. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem igazán szeretek csajos kérdésekkel foglalkozni, mint ki a jobb pasi, vagy milyen legyen a körmöm, vagy mit rendeljek az avonból."

Ha ezeket hiszed csajosaknak, nem találkoztál még normális nővel.

Nem csoda, senkivel sem jöttél ki eddig, ahogy említetted.

Nem agyhalott, agy mosott, fejlődés és logika ellenes retardáltaknál kell próbálkozni. Nincs értelme. Főleg ha átlag feletti intelligenciád van s alternatív stílusod.

Én tökéletes kijönnék veled.

Bár én nagyon átlag feletti intelligenciával rendelkező embereket szeretem, de egy közös téma, vagy szimpla beszélgetéseknél megfelel minden értelmes.

Semmiféle taszító nincs. Sokan túl buták, más( ami esetek 90%ban jó másság,) elfogadásához.

2016. febr. 24. 14:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Red Vixen... fura mástól is ugyanazt olvasni, amit én is vallok.

Nem akarok beképzelt lenni, és bizonyítékom sincs rá, de intelligensebbnek tartom magam, mint a legtöbb ember. És racionálisabbnak, logikusabbnak.

A csajos dolgokat kissé túlozva írtam, de egyik nő ismerősöm (aki lőtérre jár, nem vinnyogós, és ugyanabban a munkakörben dolgozik mint én) nézegetett kozmetikai újságot, közben mindenféle karakterrel küldte tele a közös chatet. Röhögcsélnek, tehát olyasmiket csinál, amiket az általam meg nem értett és ellenszenves csajok csinálnak, pedig alapvetően kedvelem, de ő engem nem.

Ha van kedved, szívesen beszélgetnék veled.

2016. febr. 24. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Wow, míg olvastam a bemutatkozásodat, majdnem mindennél magamra ismertem :)

Én is szeretem a csöndet, mert imádok alkotni, legyen szó írásról, rajzolásról, varrásról, de sokat olvasok is ilyenkor, és művelem magam a világ dolgaiban, hogy jobban megértsem a világot, az embereket, és önmagamat. Fontos nekem a tudatosság nagyon. Ezért érdekel a pszichológia, szociológia, történelem, nyelvészet, filozófiák, vallások, stb.

A nőcis dolgok nekem is kimaradtak, sosem sminkelek, nem festem a hajam, kényelmes, egyszerű ruhákat hordok, és gyerekkoromban is inkább fiúkkal barátkoztam.

Beszélgetni mondjuk imádok, és ha sikerül néha egy-egy inspiráló emberrel eszmét cserélnem, az kifejezetten felvillanyoz. De más esetben engem is csak hamar leszív a beszélgetés és nyüzsgés, és akkor megint csönd kell, hogy feltöltődjek.

Ebben szerencsére van társam is, a férjem nagyon hasonló hozzám, ezért nagyon jól kijövünk, ő is csendes, megfontolt, és szeret csöndben hobbizni, ő makettezik. Emellett nagyon művelt, és szinte mindenről lehet vele beszélni.

Mi sem tervezünk gyereket, ellenben ha majd kertesházunk lesz, kutyát nagyon szeretnénk, azokat imádjuk.

Nem sokat mozdulunk ki, maximum sétálni; van pár barátunk, akik szinte mind házasok, és amúgy is ritkán érnek rá ők is, vagy mi hívjuk át őket, vagy ők minket, meg a családdal futunk össze, ennyi a társas életünk.

Ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj nekem privátban :)

32/N

Ui: Hörcsögök! Imádom, volt régen kettő nekem is!

2016. febr. 24. 14:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia,

Szuper, én is teljesen magamra ismertem az írásodban. Én is szeretem önmagam és más emberek viselkedését tanulmányozni, kielemezni :)

Így könnyebben meg is értem a viselkedésüket.

Írtam privit is :)

2016. febr. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!