Elvesztettem a legjobb baratom, segitseg?
2 honapja teljesen elvesztettem azt a legjobb (fiu) baratom, aki nelkul elni sem tudok. Igazából kezdek rájönni, hogy talán mióta megismertem, azóta szerelmes vagyok belé.. 1 éve lettünk jóban, aztán most hirtelen elhidegült tőlem. Minden nap egész nap beszéltünk, ebben a két hónapban viszont csak én írtam neki. Szünetet akart a barátságban, azt mondta majd minden rendben lesz, találkozunk és beszélünk még. Elmondhatatlanul hiányzik, minden éjszakát átsírok miatta. Szeretném visszakapni a legjobb barátomat. Tehetek egyáltalán valamit? A találkákat lemondja, alig válaszol, két hete pedig hírét sem hallottam. Nem csak velem ilyen egyébként, mindenkitől elzárkózott, suliba is alig jár.
17/L
Írd meg neki ezeket s érzelmeidet s kérdezd meg miért olyan amilyen.
Biztosan élettel van valami problémája. Ha kell tudok segíteni nektek ha írsz.
Kedves kérdező!
"Nem csak velem ilyen egyébként, mindenkitől elzárkózott, suliba is alig jár."
Valami baja lehet, nagy baja. Szerintem minél előbb keresd fel személyesen, s kérdezd meg mi van. Mond meg akármiről is legyen szó te mellette állsz, megbízhat benned, és szereted, segíteni fogod mindenben.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!