Mit tegyek ha elhagytak a barátaim?
szard le...az ilyenek nem barátok, szóval az a legjobb dolog, ami történhetett veled, hogy eltávolítottak onnan.
keress másokat. akár nekem is írhatsz, nekem tökmind1 mennyi ismerősöm van, plusz 1 sose baj.
23F
Nekem is irhatsz ha akaarsz meg aki szeretne :)
Aza baj a mai emberi kapcsolatokkal foleg a mi korosztalyunkkal hogy kihasznaljak egymast ki kozositik a masikat iranyitsak egymast.
Foleg a lanyok:D en inkabb fiukkal baratkozom de igazabol senkit se engedek magamhoz nagyon kozel 1m tavolsag mindig meg lesz es van :)
17/L
Ezek nem barátok.
Sose voltak még barátaid. De ne félj sok más embernek sem.
Kérdezd meg miért nem "bírnak", majd ne beszélj ilyen butákkal többé. Aki kommunikáció helyett egyszerűen minden előzmény nélkül így kirak és élőben is kiközösít... XD
Hááát... Nagyon nem akarnék vele többé beszélni, csak kinevetném akaratlanul mindig mikor meglátnám.
Keress igazi barátokat. Egy fadarab sem lehet barátod még is hívhatod annak. Na kb annyira( illetve valóságban még kevésbé is...) voltak ők is "barát"aid.
Gáz hogy ennyi gerinc sincs bennük hogy a szemed elé álljanak és megmondják a helyzetet. Az ilyen az csak egy kis aljas sz@rdarab. Ne mutasd nekik azt hogy szarul esik neked a történtek mert annak csak örülni fognak, mutasd meg azt h megvagy te nélkülük is még jobban is.
Nem tudom hogy ez a "legjobb lánybarát" akire ráírtál az veled barátkozik-e vagy azokkal akik kiraktak a csoportból? Mert ha velük barátkozik és ő akaratuk miatt kerül téged akkor (ne haragudj ha ezt mondom) az ilyen meg egy patkány.
Végeredménybe keress más barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!