Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha elhagytak a...

Mit tegyek ha elhagytak a barátaim?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy suli után mentem edzésre és van egy chat csoportunk ahol mindíg beszélgetünk. Éppen írtam valamit amikor egyszer csak eltávolít az egyik "barátom" a csoportból. Jó mondom biztos szórakoznak meg ilyenek mert mindíg szoktunk. Edzés után (3 óra eltelt) ráírtam a legjobb lány barátomra hogy vegyen má vissza. Azt mondta hogy nem akarják hogy visszavegyen mert nem bírnak. Csak Ő legjobb barátom és még egy lány. Ezek után már nem tudom mit válaszoljak, és hogy mit mondjak erre. Ha őket elveszítem nem tudom kihez menjek és egyáltalán ki lesz a "BARÁTOM". Segítsetek légyszi.

2016. febr. 18. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:

szard le...az ilyenek nem barátok, szóval az a legjobb dolog, ami történhetett veled, hogy eltávolítottak onnan.

keress másokat. akár nekem is írhatsz, nekem tökmind1 mennyi ismerősöm van, plusz 1 sose baj.

23F

2016. febr. 18. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Pfff hát ez elég durva. Sz.ard le, keress más barátokat. Ezek után még ha visszavennének is kilépnék megint.
2016. febr. 18. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:
De most konkrétan holnap így bemegyek az iskolába és kivel beszéljek? Kihez menjek oda?
2016. febr. 18. 20:52
 4/8 anonim válasza:

Nekem is irhatsz ha akaarsz meg aki szeretne :)

Aza baj a mai emberi kapcsolatokkal foleg a mi korosztalyunkkal hogy kihasznaljak egymast ki kozositik a masikat iranyitsak egymast.

Foleg a lanyok:D en inkabb fiukkal baratkozom de igazabol senkit se engedek magamhoz nagyon kozel 1m tavolsag mindig meg lesz es van :)

17/L

2016. febr. 18. 20:58
 5/8 anonim válasza:
63%
Dugd be fulhallgatot, fejet fel emel koronad le ne essen tuti mas is van osztalyba menj oda fiukhoz dumalj veluk vagy az osztalybol valaki massal:)
2016. febr. 18. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezek nem barátok.

Sose voltak még barátaid. De ne félj sok más embernek sem.

Kérdezd meg miért nem "bírnak", majd ne beszélj ilyen butákkal többé. Aki kommunikáció helyett egyszerűen minden előzmény nélkül így kirak és élőben is kiközösít... XD

Hááát... Nagyon nem akarnék vele többé beszélni, csak kinevetném akaratlanul mindig mikor meglátnám.

Keress igazi barátokat. Egy fadarab sem lehet barátod még is hívhatod annak. Na kb annyira( illetve valóságban még kevésbé is...) voltak ők is "barát"aid.

2016. febr. 18. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Gáz hogy ennyi gerinc sincs bennük hogy a szemed elé álljanak és megmondják a helyzetet. Az ilyen az csak egy kis aljas sz@rdarab. Ne mutasd nekik azt hogy szarul esik neked a történtek mert annak csak örülni fognak, mutasd meg azt h megvagy te nélkülük is még jobban is.

Nem tudom hogy ez a "legjobb lánybarát" akire ráírtál az veled barátkozik-e vagy azokkal akik kiraktak a csoportból? Mert ha velük barátkozik és ő akaratuk miatt kerül téged akkor (ne haragudj ha ezt mondom) az ilyen meg egy patkány.

Végeredménybe keress más barátokat.

2016. febr. 20. 19:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Köszönöm a segítséget!! Másnap idajöttek ketten és megkérdezték hogy vagyok meg ilyenek és hogy ők nem akartak kirakni (megmutatták beszélgetést), szeremcsère ők inkább hozzàm jötzek oda beszélgetni mint "azokkal"!!!
2016. febr. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!