Szerintetek létezik fiú -lány barátság?
Figyelt kérdés
Tegyül fel, hogy nem létezik.
Ha van nekem (pl. ) 8 fiúbarátom akivel nagyon jóba vagyunk ( Nem haver ! Barát! Nem haveri kapcsolat, hanem baráti viszony ) , és én senki iránt nem érzek baráti viszonybál többet, de mégis barátok vagyunk , akkor ez azt jelenti, hogy mindegyik többet érez irántam, mint barátság ?
Ez véletlen lenne ?
Ennyi baráti fél érez többet a másik iránt ?
Mert azért nem csak 2 fiú-lány ,,barátság " van a földön ....
Ez nem véletlen nem ?
Köszönöm annak aki válaszol , és kifejti nekem a véleményét 14/L
2016. febr. 9. 19:32
1/3 anonim válasza:
Létezik, ha mindketten nagyon erősen intellektuális érdeklődésűek. Ebben az esetben ugyanis a szex nem fogja tönkretenni a barátságot.
2/3 anonim válasza:
Létezik! Ha feltétel nélkül elfogadjátok egymást, odafigyeltek, foglalkoztok és számíthattok egymásra, ez fiú és lány között is lehetséges.
3/3 harkow válasza:
van.de elofordul,h tobbet akar,vagy erez az eggyik.de ez idovel elmullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!