Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
A sztori a következő: 25 éves lány vagyok, sokat járok egy bizonyos könyvtárba tanulni, kutatni stb. van a "kiadópultnál" egy velem egyidős lány, eleinte teljesen normális volt, párszor beszélgettünk, még egyszer kvzni is elmentünk. Aztán fogalmam sincs mi okból és miért, azonban hirtelen teljesen megváltozott: a kérőlapok elkezdte hozzám dobálni, pofákat vágni, hangosan szenvedni és jajveszékelni, ha kérdeztem valamit, ill. lehetőség szerint mások előtt megalázni, ha valamit nem úgy csináltam, ahogy ő azt elképzelte.
Már kezd nagyon nyomasztóvá válni a helyzet, mert a viselkedésével szó szerint megaláz és nem tudom, mit tehetnék. Én nem akarok a kicsinyes baromságaiba belemenni, de az asztalt sem akarom ráborítani ( ez lenne amúgy a legőszintébb) Másik könyvtár nincs a közelben - egy kis városban élek :)
U.I: még annyi talán a történet szerves része lehet, hogy én egy magasabb képzési formában tanulok, mint ő Ennek ellenére ez sosem éreztettem ezt vele és nem is kezeltem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!