Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagy a baj, mi tévő legyek? 20L

Nagy a baj, mi tévő legyek? 20L

Figyelt kérdés

Tudom, nem feltétlen szex témakör, de itt van szerintem a legtöbb látogató.

Szóval. Van egy barátom. 19 éves. Gyerekkori barát amúgy.

Nemrég voltunk egy bulin. A srác hozzácsapódott egy nőhöz, aki 26 éves. Csak azt vettük észre a haverokkal, h elpártolt. Már a nő társaságával volt. Velük táncikált, kávézgatott, iszogatott. Másnap dettó. Onnan tudom, h töltött fel képeket fb-ra. Már a buli estéjén odaszóltunk neki, h: "külön cég lettél, vagy most mi van?" Elhallgatta. Velük volt, velük ment haza. Aztán az egyik haver kinyögte, h ez a nőci jön be neki már egy ideje, csak nem mert közeledni. De mint látjátok, ami késett, nem múlott. Azóta sokat lógnak együtt. Mikor szóvá tettem, nem tetszett neki. Inkább ideges lett. Több közös fotót felrakott, majd a nő is... Nekem fura ez a hirtelen jött összeborulás...

Igazából szerintem ez nem normális. Oké, hogy nagykorú, de értitek szerintem.

Arra gondoltam, hogy beszélek vele. Lebeszélem erről a hülyeségről. Talán bevonom az anyukáját is. Egy a lényeg, hogy nehogy komolyra forduljon ez az egész. Mint régi barát, megtehetem. Lehet nem tűnik fernek, de muszáj cselekednem valamit.

Valahogy csak észhez tér, nem? Adna valaki tanácsot abban, hogy mihez is kezdjek? Nem akarom, h támadásnak vegye, hanem segítségnek.

Logikus, h nem hozzá való, nemde?

Őszinte tanácsokat várnék.

(Nem akarok tőle semmit. Csak megjegyzem, nehogy azt gondolja valaki, nekem kell, mert nem.!)

2016. febr. 1. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem.minek kérdezel meg embereket a véleményükröl ha annyira igazad van :D remélem az ilyen baràtoktol és emberektöl megment valaki :D
2016. febr. 1. 17:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Ne avatkozz bele!Majd megtanulja a saját bőrén.Ha ez negatívan sül el.Ha meg nem akkor hagyd hogy élje az életét.

Most az egója mögül nem lát ki,azért nem foglalkozik veletek.

2016. febr. 1. 17:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Jaj, ez a kétszínűség emberek! Bezzeg, ha valaki kiírta volna, h 26 éves csaj vagyok, működhet egy 19 évessel (v fordítva), mindenki jönne azzal, h hülye, tuti nem stb. Mert olvastam ilyen kérdéseket. De most mindenki rám néz úgy, mint egy közellenségre. Pff!!!
2016. febr. 1. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól teszi, hogy nem foglalkozik veled, ha ilyen a barátja akkor nem is kell neki ellenség...

Összejön a lánnyal akire vágyott, te meg mindenáron szét akarod őket válaszatani.

Na akkor leírod, h mi a baj azon kívül, h a csaj 26???

Amig nem írsz megfelelő okot addig csak a mi igazunkat bizonyítod!

2016. febr. 1. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:

Ja és ha a barátja vagy, akkor sem tehetsz semmit azon kívül h őszintén beszélsz vele. Akkor sem ha a csaj egy drogosqrva vagy ordasri banc. Akkor sem szervezkedhetsz a háta mögött, mert akkor már nem a barátja vagy.

neked meg a korkülönbségen kívül semmi indokod sincs.

miéert ne lehetne a "barátodnak" egy 26 évessel pár hónapos kapcsolata? vagy akár pár éves? vagy ha működik köztük a dolog, amire igaz h kevés az esély, de van akkor még ennél is hosszabb?

Vagy ha nem működik a dolog, akkor miért ne jöhetne rá ő?

Ígí csak elveszeteni fogo, végleg.

2016. febr. 1. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyám 13 évvel idősebb a férjénél,17 éve együtt vannak boldogságban. Nem ez az általános, de van ilyen,látod. Itt meg csak 7 évről beszélünk, a srác felnőtt. Arra gindoltál, ha a srác megtudja, hogy kavarsz, többet nem kér belőled?
2016. febr. 1. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagy a baj: a kérdező féltékeny. Előttem van a kép, hogy a felnőtt(!) fiam idióta kis haverja becsönget, hogy én beszéljem le őt a nőről, akivel együtt van... miután kinevettem magam, úgy penderítenélek ki a lakásból, hogy a lábad nem érné a földet, a fiamnak meg gratulálnék és nagyon büszke lennék, hogy meghódított egy nála 7 évvel idősebb lányt.
2016. febr. 1. 18:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Na, akkor én most megtöröm a sort, mert nem foglak téged kiosztani.

Érthető az aggodalmad, hisz ez valóban nagy korkülönbség, legalábbis ha a fiú a fiatalabbik fél. Viszont abban szerintem igazuk van az előttem szólóknak, hogy se neked, se az anyukájának nincs joga eltiltani őt a nőtől, vagy bármiféle módon szabotálni a románcukat. Hisz a barátod már valóban nagykorú, szóval joga van eldönteni, hogy kivel/kikkel szeretne kavarni.

Ez persze nem jelenti azt, hogy lebeszélni nem próbálhatod meg. Próbálhatsz rá észérvekkel hatni, de ha nem sikerül őt meggyőznöd, akkor add fel a dolgot és bízd rá a továbbiakat. Nem kényszeríthetsz rá olyasmit, amit nem akar.

Én legalábbis így gondolom.

A lényeg, hogy jogosan rosszallod a helyzetet, de semmiféle írott törvény nem mondja ki, hogy egy 19 éves srác nem kavarhat egy 26 éves nővel, szóval nem csinálhatsz úgy, mintha ez valami tiltott dolog lenne.

Egyébként igaza van a Kérdezőnek abban, hogy az előttem szólók nagy része pofátlanul álszent. Például aki azt írta, hogy még büszke is lenne a fiára, ha ő szedne össze egy nála 7 évvel idősebb nőt... hát arra csak annyit mondok, hogy atyaúristen.

2016. febr. 1. 20:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Na akkor az álszent, prűd hápogáson kívül tessék már felsorolni nekem néhány észérvet, hogy milyen rettenetes következményei lesznek ennek a kapcsolatnak? Komolyan, mi olyan történhet ezzel a fiúval, ami egy vele egykorúval való kapcsolatban nem?
2016. febr. 1. 22:52
 20/21 anonim válasza:

Na figyelj,

Ne szeretnék kötekedni és egyebek.

de szerintem ne avatkozz bele. Ha ennyire ell akarod mondani valakinek mit gondolsz akkor ne a csajnak és ne a haverodnak. Mert ellveszted. A pasi meg a csajnak fog hinni. Ez tapasztalat. Szerintem ne oszd meg velük, amit te kitervelsz itt publikusan, mert ez egy óriási butaság! 26 évesen szerintem elég érett a gondolkozása. Ne sértegess senkit, főleg (te mondtad) "vad idegen". :)

2016. febr. 1. 22:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!