Nagy a baj, mi tévő legyek? 20L
Tudom, nem feltétlen szex témakör, de itt van szerintem a legtöbb látogató.
Szóval. Van egy barátom. 19 éves. Gyerekkori barát amúgy.
Nemrég voltunk egy bulin. A srác hozzácsapódott egy nőhöz, aki 26 éves. Csak azt vettük észre a haverokkal, h elpártolt. Már a nő társaságával volt. Velük táncikált, kávézgatott, iszogatott. Másnap dettó. Onnan tudom, h töltött fel képeket fb-ra. Már a buli estéjén odaszóltunk neki, h: "külön cég lettél, vagy most mi van?" Elhallgatta. Velük volt, velük ment haza. Aztán az egyik haver kinyögte, h ez a nőci jön be neki már egy ideje, csak nem mert közeledni. De mint látjátok, ami késett, nem múlott. Azóta sokat lógnak együtt. Mikor szóvá tettem, nem tetszett neki. Inkább ideges lett. Több közös fotót felrakott, majd a nő is... Nekem fura ez a hirtelen jött összeborulás...
Igazából szerintem ez nem normális. Oké, hogy nagykorú, de értitek szerintem.
Arra gondoltam, hogy beszélek vele. Lebeszélem erről a hülyeségről. Talán bevonom az anyukáját is. Egy a lényeg, hogy nehogy komolyra forduljon ez az egész. Mint régi barát, megtehetem. Lehet nem tűnik fernek, de muszáj cselekednem valamit.
Valahogy csak észhez tér, nem? Adna valaki tanácsot abban, hogy mihez is kezdjek? Nem akarom, h támadásnak vegye, hanem segítségnek.
Logikus, h nem hozzá való, nemde?
Őszinte tanácsokat várnék.
(Nem akarok tőle semmit. Csak megjegyzem, nehogy azt gondolja valaki, nekem kell, mert nem.!)
Én is az előttem válaszolóval értek egyet!
Hagyd rá!
Ha ennyire hülye akkor meg egy idő után rájön és ràjön hogy nagyot hibázott és remélhetően tanul belöle :)
Mond, te normális vagy?? Mi közöd hozzá, hogy egy tőled független 19 éves mit szeretne? Honnan veszed hogy ezzel rosszat tesz magának? Mi az hogy észre téríteni?
Már miért lenne logikus hogy nem való hozzá?
Azért mert a te kis fejecsjkédben az van h ekkora korkülönbség nem normális?
Vagy mert az egész irományodból üvölt a féltékenység??
hiába tagadod, ha nem is szerelmi, de egy barát el vesztése miatti féltékenység van benned, nem is kevés.
Igen, bizonyítsd be h nem egy önző, féltékeny HP vagy!
Mi a baj a másik csajjal, azon kívül, h 26 éves???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!