Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért hiányzik ennyire a volt...

Miért hiányzik ennyire a volt LEGjobb barátnöm?

Figyelt kérdés

Hiányzik az ölelése és a jelentéte. Már nem itt él hanem külföldön. Amióta elment nincs olyan ember aki megértene vagy legalább egy ölelése jól esne.. Már nem is ír igy én sem irok neki. Amikor itt volt akkor éreztem hogy valaki törödik velem és szeret valaki de már nincs itt és a többi barátnöm csak lehangolni tudnak. Nem vagyok leszbi, tetszik is egy fiú. De akkor miért hiányzik ennyire?

13/L

2016. jan. 30. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen hozzászoktál, hogy folyton veled volt. Amihez az ember hozzászokik és aztán ez megváltozik, az furcsa lesz számára. Nem mindenkunek, de van akinek igen. Meg aztán biztos szeretted is, már mint barátilag. Még csak 13 éves vagy, még előtted az élet, majd szerzel új barátokat, akik megértenek. Ez persze nem jelenti azt, hogy a barátnőddel ne foglalkozz, de neki is keresnie kellene. :/
2016. jan. 31. 04:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom miért nem keres már:/ de köszönöm a választ
2016. jan. 31. 09:10
 3/3 Kocuska ***** válasza:

Konkrétan leírtad a választ xD

"Hiányzik az ölelése"

"nincs olyan ember aki megértene"

"valaki törödik velem és szeret valaki "

2016. febr. 1. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!