Mi lesz ha kiderül a valós ár? (autó)
Figyelt kérdés
Vettem egy autót 8 millió forintért, de a barátaimnak azt mondtam hogy 4 millió volt csak, mi lenne ha véletlenül kiderülne hogy a duplája? én azt mondanám hogy azért mondtam kevesebbet, és amúgy azért is.. mert nem akarok felvágni a kocsival, mit szólnának hozzá?2016. jan. 27. 05:20
1/6 anonim 

válasza:

Ha valaki kíváncsi rá, úgy is megnézi a neten az árakat. Értem a szándékot, de kár volt.
2/6 A kérdező kommentje:
van használtan 3-5 és 8-10 millióért is, nézegethetik
2016. jan. 27. 06:14
3/6 anonim 

válasza:

Nem értem, mit idegesíted ezen magad. Egyrészt szerintem nincs okuk nem hinni neked, tehát iért szánna valaki arra időt, hogy ennek utánanézzen? Másrészt szerintem ha mégis kiderülne, semmi nem lenne. A te pénzed, nem? Kapnál egy-két megjegyzést esetleg, hogy hű, az jó sok, de mi mást tennének? Ha tényleg a barátaid, akkor nem veszik felvágásnak az igazságot, tehát amúgy is megmondhattad volna. Ha megvádolnak, hogy nagyzol, akkor meg nem a barátaid igazán. A barátok támogatják egymás döntéseit.
4/6 anonim 

válasza:

szep kis barataid vannak, ha nem lehet nekik elmondani egy ilyen hotegyszeru dolgot sem.
5/6 anonim 

válasza:

Nekem is kicsit drágab kocsim van az átlaghoz képest. Volt egy két "beszolás" hogy. Jaj de jó neked! Hitelre mi, otthon meg nem észel? (nem hitelre vettem).
Van a távoli barati körben egy srác aki szeret menözni mert tehtös családbol származik na pont ö volt aki irigy mert nekem jobb kocsim van meg anyagilak is már az elmult években jobban álok mint ö...
A többiek "gratuláltak" :)
Most azal van elföglalva hogy házat épitek. (azt se hitelre)
De hát engemet hídegen hagy az menö mano veleménye...
6/6 anonim 

válasza:

5-ös vagyok
Amugy ha megszabad tudni milyen kocsit sikerült venned? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!