Mit lehet tenni hogyha kiderül hogy a személyautó amit nemrég használtan vásároltam árvíz káros volt? Abbol következtettünk erre hogy a biztosítékok amiket kivettünk szinte teljesen el voltak oxidálódva
Az nem tűnt föl, hogy a kilométerórában ebihalak úszkálnak, vagy hogy a tetőkárpitnak mocsárszaga van?
Viszont az eloxidálódott biztosítékokról azonnal rájöttél, hogy az autód, a legutóbbi áradáskor víz alá került?
Zseniális következtetés! ;)
Kedves kérdező!
Nyilván való, hogy ezer olyan dolog van amihez az ember nem ért. (igen, én is ilyenkor kérdezni szoktam) Ez azért nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy közben reálisan gondolkodjak.
Vagyis: nem kell ahhoz autószerelőnek lenni, hogy végiggondold, ha az eldugott dobozkában lévő biztosítékok huzamosabb ideig víz alatt voltak, akkor az autó többi része sem lehetett porszáraz. A biztosíték- ami anyagát tekintve fém ill. műanyag- gyorsan és nyomtalanul szárad, nem úgy, mint a kárpitok, műszerfal, ülések stb. Vagyis arra próbáltam utalni, hogy ha a egy autó víz alá kerül, annak ezer meg egy helyen nyoma maradhat, de legkevésbé a biztosíték tábla környékén. Úgy hogy ne énrám morogj, hanem arra a mesteremberre aki egy eloxidálódott biztosíték láttán, ilyen katasztrófa elmélettel akart megetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!