Félnék bemutatni a barátomat a legjobb barátnőmnek, mit tegyek?
Ismerkedek egy sráccal valószínű komolyabb lesz.
Viszont félek bemutatni barátnőmnek.
Nem attól félek,hogy barátnőm rányomul,ettől sosem.Ennyire azért bízok benne.
Hanem,hogy a srácnak tetszene,bepróbálkozna nála.Aztán engem kocoltatna.
Barátnőm egy szép,jó alakú,jó beszédű,vicces közvetlen csaj. Tipikusan ezek miatt gyorsan megszereti bárki sok haverja,ismerőse,barátai vannak. Konkrétan bárkivel bárhol eltud beszélgetni.Mindenkivel jól eltud beszélni,megérti a másik embert sok tanácsot ad stb.
Még régebben beszéltük,hogy összes férfi ismerőse bele zúgott már. Nincs olyan férfi akinek nem jönne be. Ami igaz is,mert saját szemem látom 3 éve ismerem.Még ha tornacipő,felkontyolt haj,melegítő nadrág,rossz pulcsi van rajta akkor is!
Attól félek,hogy netán a srácnak bejönne a barátnőm :/ bár nem lenne semmi,barátnőmnek van párja. Meg ízlésünk pasik terén különbözik. Meg tőlem nem venne el soha senkit.Ebben biztos vagyok-
Persze lehet mivel nem komoly a sráccal még csak alakul benne nem bízok meg még annyira. De elgondolkoztam ezen.
Barátnőmnek meséltem a randiról és mondta jó lesz ha nekem is lesz párom majd négyesbe szervezünk programokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!